Samsung Odyssey G4 ayarında ne önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000

Odyssey G4 tüm özellikleri tam bana göre fakat tek eksiği hoparlör yok.

Linkini paylaştığım MSI'ı alacaktım bu ürününde G-sync desteği yok...

Bu ayarlarda G-sync olan IPS, Hoparlörlü, yükseklik ayarlı, en az 170-180 Hz Full hd ve tercihen 25" monitör önerebilir misiniz?

Bu ayarlarda G-sync olan IPS, Hoparlörlü, yükseklik ayarlı, en az 170-180 Hz Full hd ve tercihen 25" monitör önerebilir misiniz?
bu fiyatlarda hoparlör olmaması daha iyi olsa daha kötü olur kalitesi fiyatı artar
hem hoparlörü olsa nokia3310 seviyesinde olurlar

https://www.hepsiburada.com/aoc-23-...g-monitor-p-HBCV00005TF5MV?magaza=Hepsiburada Hoparlörü var

bu fiyatlarda hoparlör olmaması daha iyi olsa daha kötü olur kalitesi fiyatı artar
hem hoparlörü olsa nokia3310 seviyesinde olurlar
Masaüstü siteme ekstra hoparlör almak istemiyorum, hem masam küçük hem de çoğunlukla kulaklıkla idare edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attım favoriye. Aoc hiç kullanmadım, kalitesi nasıl ? Msi Samsung ile kıyaslandığında

Masaüstü siteme ekstra hoparlör almak istemiyorum, hem masam küçük hem de çoğunlukla kulaklıkla idare edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attım favoriye. Aoc hiç kullanmadım, kalitesi nasıl ? Msi Samsung ile kıyaslandığında
Aoc Monitör anlamında kaliteli öneririm bu modeli aktif olarak kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,442
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri