Samsung Odyssey G6 2K OLED

Al kardeşim 360 hz olan modelini kullanıyorum gerçekten süper benimkinde özellik olarak sadece arkasında rgb var baya hoş

oled ipsten daha fazla göz yorgunluğu yapabilir burn in yaşamasın diye parlaklık düşür yükselt yapıyor bir de pikselleri kaydırıyor sağ sol
bende g6 360 hz hali var aynı nesil panel kullanıyorlar eğer titiz kullanmayacaksan alma ben görev çubuğunu kapattım simgeler kapalı statik görselleri o monitörde açmıyorum 2. monitörümde açıyorum
bir de samsungun garantisi 2 sene diye biliyorum
en büyük artısı en ucuz oled monitör olması
1 defa oled monitöre sahip olunca diğer tüm her şeyini kaliteli oled ekranlı olsun istiyosun telefon televizyon en büyük eksisi o :D
Aynı monitör bende var görev çubugunu felan hiç bişeyi kapatmadım ne gibi sorunlar olabilir de böyle yaptınız hocam bilmediğimden soruyorum

Genelde akşam kullanıyorum. Aydınlık odada ekran parlaması mı yapıyor? Daha önce oled kullanmadım bilgim yok göz yorgunluğu problemi yaşıyorum ıps panellerde
Ekrana ışık vurunca morarıyor. Bildiğin ıps panel gibi görünüyor siyahlar bir anlamı kalmıyor. Karanlık odada mükemmel amai yanında ıps panel 2. monitörü kullanırım diyordum kullanamıyorum çok kötü geliyor artık.

Ekrana ışık vurunca morarıyor. Bildiğin ıps panel gibi görünüyor siyahlar bir anlamı kalmıyor. Karanlık odada mükemmel amai yanında ıps panel 2. monitörü kullanırım diyordum kullanamıyorum çok kötü geliyor artık.
morarma bunda değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

morarma glossy oledlerde olmuyor mu bu mat oled

Merhaba link atar mısınız? İkinci elini 17 ye alacaktım sıfır alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,440
Üyeler
185,267
Son üye