Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Tolga Burak Kaya
Merhabalar değerli forumcular,
Birkaç gün önce satın almış olduğum Samsung Odyssey g65b 240hz 2k monitörün inanılmaz bir ışık sızdırması olduğuna dair bu foruma bir konu açmıştım.
İlgili monitörün son parlaklık siyah ekranda ışık sızdırması şu şekildeydi:
Bu monitörü cayma hakkımı kullanarak direkt olarak iade ettim. Değişimle vesaire uğraşıp da 10-15 gün beklemek istememiştim.
Yerine aynı monitörden sipariş verdim. Gelen 2. monitörün ışık sızması testi şu şekilde:
İki monitörü de son parlaklıkta, local dimming kapalı şekilde karanlık odada aynı uzaklıktan aynı telefonla kaydettim.
Demem odur ki, eğer aranızda bu monitörü alacak yahut almış olanlarınız varsa, ışık sızmasına dikkat ediniz. Bana gelen ilk monitör, çok absürd ışık sızmasına sahip unitlerin varlığına kanıttır.
Birkaç gün önce satın almış olduğum Samsung Odyssey g65b 240hz 2k monitörün inanılmaz bir ışık sızdırması olduğuna dair bu foruma bir konu açmıştım.
İlgili monitörün son parlaklık siyah ekranda ışık sızdırması şu şekildeydi:
Yerine aynı monitörden sipariş verdim. Gelen 2. monitörün ışık sızması testi şu şekilde:
Demem odur ki, eğer aranızda bu monitörü alacak yahut almış olanlarınız varsa, ışık sızmasına dikkat ediniz. Bana gelen ilk monitör, çok absürd ışık sızmasına sahip unitlerin varlığına kanıttır.