Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

Tekrar edicem ürüne sahip arkadaşlar anlamamış gibi duruyor. VA panel alınmaz demiyorum. FPS oyunlarda ve yazı okuma konusunda performansları kötü. KULLANIM AMACINA göre monitör alınmalı bence. Hiç bir fps oyuncusunda VA panel göremezsiniz arkadaşlar hiç bir prof oyuncudada VA panel göremezsiniz. Malınızı kötülemiyorum. Kullanım amacı FPS ve yazı okumada kötü bir panel bu kadar basit. Bu fiyatlara üstüne biraz daha ekleyip 17 bine hala satıyolar ise OLED almak daha mantıklı. FPS oyunlar var ve rekabetçi oynuyorsanız yani karma kullanım için bütün dünyada IPS tercih ediliyor şuan ise VA yerine IPS tercih edilmeli.
"Üstüne biraz daha ekleyip"

Tekrar edicem ürüne sahip arkadaşlar anlamamış gibi duruyor. VA panel alınmaz demiyorum. FPS oyunlarda ve yazı okuma konusunda performansları kötü. KULLANIM AMACINA göre monitör alınmalı bence. Hiç bir fps oyuncusunda VA panel göremezsiniz arkadaşlar hiç bir prof oyuncudada VA panel göremezsiniz. Malınızı kötülemiyorum. Kullanım amacı FPS ve yazı okumada kötü bir panel bu kadar basit. Bu fiyatlara üstüne biraz daha ekleyip 17 bine hala satıyolar ise OLED almak daha mantıklı. FPS oyunlar var ve rekabetçi oynuyorsanız yani karma kullanım için şuan bütün dünyada IPS tercih ediliyor. VA yerine IPS tercih edilmeli.
Biraz eklemek? Neredeyse 2 katı bütçe demek oluyor hocam :)
Başlığa bakarsanız kaldı ki adam oled monitör sormamış. Hadi sordu diyelim 17 bin tl ye hangi "alınabilir ve makul" oled monitörü öneriyorsunuz link alabilir miyim merak ettim :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Biraz eklemek? Neredeyse 2 katı bütçe demek oluyor hocam :)
Başlığa bakarsanız kaldı ki adam oled monitör sormamış. Hadi sordu diyelim 17 bin tl ye hangi "alınabilir ve makul" oled monitörü öneriyorsunuz link alabilir miyim merak ettim :)
12 bin den 17 bindeki oled var ise diyorum. 2 kat nasıl oluyor. Ben zaten OLED al demiyorum 12bin VA verilmez diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dk 13 kadar izleyin. Bundan dolayı diyorum eğer bu tarz kullanım amacınız varsa sizi rahatsız edebilir. Eğer yok ise VA alınır. Malını öven arkadaşlar bütün dünya yanlış biliyor olsa gerek. Sizin VA paneliniz hepsinin üstünde galiba biz bilmiyoruz :D

Son düzenleme:
300hz ve üstü için tercih edilebilir gibi duruyor. Galiba benim tercihim bu monitör olucak.
Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz

12 bin den 17 bindeki oled var ise diyorum. 2 kat nasıl oluyor. Ben zaten OLED al demiyorum 12bin VA verilmez diyorum.

dk 13 kadar izleyin. Bundan dolayı diyorum eğer bu tarz kullanım amacınız varsa sizi rahatsız edebilir. Eğer yok ise VA alınır. Malını öven arkadaşlar bütün dünya yanlış biliyor olsa gerek. Sizin VA paneliniz hepsinin üstünde galiba biz bilmiyoruz :D
Adamlar diyor ki, bu monitörde senin bahsettiğin eksikler yok veya minimum seviyede. Sen va panel şöyledir böyledir algısına dayattığın için üstüne geliyorlar. En iyi va paneli kullandım diyorsun, hangi marka model? Bu bahsedilen G65B modelini deneyimlemediysen, bilmediğin bir konu hakkında neden bu kadar net yorum yapıyorsun?

Adamlar diyor ki, bu monitörde senin bahsettiğin eksikler yok veya minimum seviyede. Sen va panel şöyledir böyledir algısına dayattığın için üstüne geliyorlar. En iyi va paneli kullandım diyorsun, hangi marka model? Bu bahsedilen G65B modelini deneyimlemediysen, bilmediğin bir konu hakkında neden bu kadar net yorum yapıyorsun?
Yok yokkkk VA teknolojisi yavaş en yavaş Panel teknolojisidir. Bende siyah renkleri sevdiğim için uzun bir süre kullandım. Tepkimesi yavaş hızlı değil yakalamıyor gecikmeyi En boostada alsan VA paneli o GHOSTİNG göreceksin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Yok yokkkk VA teknolojisi yavaş en yavaş Panel teknolojisidir. Bende siyah renkleri sevdiğim için uzun bir süre kullandım. O kadar hızlı değil yakalamıyor gecikmeyi En boostada alsan VA paneli o GHOSTİNG göreceksin.
@Tayfunns hocamla fikir alışverişi yapın bence

Yok yokkkk VA teknolojisi o kadar hızlı değil yakalamıyor gecikmeyi 0 bilgi deli dehşet yorum var. En boostada alsan VA paneli o GHOSTİNG göreceksin.
Valla ben bilmediğim için yorum yapmıyorum, insanlar boşuna üstüne gelmiyor senin. Kullanmadığın ürün hakkında yorum yapıyorsun, insanlar bunun aksini söylediği halde benim dediğim dediktir diyosun.

Valla ben bilmediğim için yorum yapmıyorum, insanlar boşuna üstüne gelmiyor senin. Kullanmadığın ürün hakkında yorum yapıyorsun, insanlar bunun aksini söylediği halde benim dediğim dediktir diyosun.
Gelenlerin hepsi monitörü alanlar :D.Ben kötülemiyorum paneli sadece eksileri bunları diyorum arkadaşlar eksisinin olmadığını söylüyorlar :D

Tekrar edicem ürüne sahip arkadaşlar anlamamış gibi duruyor. VA panel alınmaz demiyorum. FPS oyunlarda ve yazı okuma konusunda performansları kötü. KULLANIM AMACINA göre monitör alınmalı bence. Hiç bir fps oyuncusunda VA panel göremezsiniz arkadaşlar hiç bir prof oyuncudada VA panel göremezsiniz. Malınızı kötülemiyorum. Kullanım amacı FPS ve yazı okumada kötü bir panel bu kadar basit. Bu fiyatlara üstüne biraz daha ekleyip 17 bine hala satıyolar ise OLED almak daha mantıklı. FPS oyunlar var ve rekabetçi oynuyorsanız yani karma kullanım için şuan bütün dünyada IPS tercih ediliyor. VA yerine IPS tercih edilmeli.
VA panel olarak düşünmeyeceksin zaten g65bnin paneli olarak düşüneceksin 10 mesajdır bir saçmalık tutturmuşsun onun peşinden gidiyorsun.
1762595846022.webp

1762595858565.webp

Gelenlerin hepsi monitörü alanlar :D.Ben kötülemiyorum paneli sadece eksileri bunları diyorum arkadaşlar eksisinin olmadığını söylüyorlar :D
Ön yargılısın, en kaliteli VA paneli kullandım diyip geçiştiriyosun ama bu modeli hiç kullanmadın, kendi monitörüm değil ben curved diye bunu tercih etmedim o yüzden bana da kendi monitörünü övüyosun demezsin umarım :)
Mağazada deneme şansım oldu ve çok iyi bir monitör, bir kaç ayarı var onları yaptığında ne ghosting ne de renk sıkıntısı kalıyor, fabrika ayarlarında kullanırsan evet basit gelebilir.
bu ne oluyor acaba?

Hocam, siz yazılanları kendinize göre yontup cevaplıyorsunuz. Bu size bu konuda ki son yanıtım olacak bu sebeple :)
1. Ben diyorum ki 9-10 bin seviyelerine yakalayınca g65b'yi kaçırmayın ve "Neredeyse 2 katı" diye belirttim. (Lütfen dikkatli okuyun.)
2. Oled al dediniz. "Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al" (Kısa sürede kendi sözünüzü inkar ediyorsunuz.)
3. Sürekli video linki atıyorsunuz. Sanırım bu monitörü kullanmadınız ve deneyimlemediniz.

Ayrıca 10-12 bin ₺ bütçeyle alabileceği VA monitör soran kişiye, yerine tavsiye ettiğiniz 17 bin ₺ lik o harika OLED monitör linkini de göremedim :)

Yabancı forumdan buldum sizinki baya iyimiş ya IPS lerin hepsinden iyiymiş baksanıza valla ben yanlışım öve öve bitiremediğiniz monitör bu. Daha cevap verebilcek var mı ???? Malesef bu ghosting VA nın çilesi seven çeker bu kadar basit

Buda bu forumda inceleyen arkadaşın fotoğrafı nerde hani ghosting yoktu yok şöyleydi 20 kişi aynı cevabı verdiniz düm düz GHOSTİNG var

Ekler

• 1728482848906.webp
    1728482848906.webp
    220.1 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,623
Üyeler
184,190
Son üye