berkaysenocak
80+ Bronze
- Katılım
- 19 Aralık 2020
- Mesajlar
- 587
- Reaksiyon skoru
- 217
Her va panel aynı panele sahip değil. 3 yıl va kullandım diyorsun bu monitörün paneli 2024'te çıktı çıktı klasik va panel avantajlarına da sahip dezavantajlarının çoğu da yok. Kullanmadığın etmediğin monitör hakkında oturduğun yerden uydurup konuşma.En yüksek gecikme değerlerine sahip olan panelde VA panel. Senin bu konuyla ilgili doğru söylediğin hiç bir şey yok.
Her va panel aynı panele sahip değil. 3 yıl va kullandım diyorsun bu monitörün paneli 2024'te çıktı çıktı klasik va panel avantajlarına da sahip dezavantajlarının çoğu da yok. Kullanmadığın etmediğin monitör hakkında oturduğun yerden uydurup konuşma.
VA en kaliteli panelini kullandım 2023 model olan şuanın parasıyla 50 bin tl vermişimdir. Yok Gecikme/FPS oyunlarında Ghosting en iyi paneli almama rağmen bunlar malesef başarısız VA panelde. Sen bence başka monitörler kullan ondan sonra konuşursun VA panelde CS öven ilk insan seni görüyorum baya komiksin. Monitör işi KULLANIM AMACINA göre seçilirHer va panel aynı panele sahip değil. 3 yıl va kullandım diyorsun bu monitörün paneli 2024'te çıktı çıktı klasik va panel avantajlarına da sahip dezavantajlarının çoğu da yok. Kullanmadığın etmediğin monitör hakkında oturduğun yerden uydurup konuşma.
10klık philips diyorsan çoğu sorunlu üretim o modelinBana dün geldi g65b güzel ürün ama oled kadar iyi değil.Rakipleri philips ips falan ama onları denemediğim için bir şey diyemem.
Valla bilmiyorum G65b de çok ölü piksel değişim vs yapan gördüm ama bana denk gelmedi şansıma.10klık philips diyorsan çoğu sorunlu üretim o modelin
samsungun sitesinde oluyor o daha çok. Müşteri hizmetleri kötü.Valla bilmiyorum G65b de çok ölü piksel değişim vs yapan gördüm ama bana denk gelmedi şansıma.
Alınır hocam bakmayın siz bu arkadaşa. 9-10 bin seviyelerine bulursanız kaçırmayın. Özellikleri en dolu ve kaliteli VA panellerden biridir bu fiyat seviyesinde. "8 bine düşse yine almam! 17 binlik monitör satılıyodu onu alın" diyerek matematik, mantık ve bakış açısını belli ediyor zaten. Kendi tercihini belirtmiş sonuçtaKullanım amacın ne olucak? VA panel bir monitöre bu paraları vermek saçma. Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al. 8 Bine düşse yine almam bu monitörü
pahalı monitör alıp kullanınca hawli bilge olduğunu sanıyor zatenAlınır hocam bakmayın siz bu arkadaşa. 9-10 bin seviyelerine bulursanız kaçırmayın. Özellikleri en dolu ve kaliteli VA panellerden biridir bu fiyat seviyesinde. "8 bine düşse yine almam! 17 binlik monitör satılıyodu onu alın" diyerek matematik, mantık ve bakış açısını belli ediyor zaten. Kendi tercihini belirtmiş sonuçta![]()
Ön yargılısın, en kaliteli VA paneli kullandım diyip geçiştiriyosun ama bu modeli hiç kullanmadın, kendi monitörüm değil ben curved diye bunu tercih etmedim o yüzden bana da kendi monitörünü övüyosun demezsin umarımVA en kaliteli panelini kullandım 2023 model olan şuanın parasıyla 50 bin tl vermişimdir. Yok Gecikme/FPS oyunlarında Ghosting en iyi paneli almama rağmen bunlar malesef başarısız VA panelde. Sen bence başka monitörler kullan ondan sonra konuşursun VA panelde CS öven ilk insan seni görüyorum baya komiksin. Monitör işi KULLANIM AMACINA göre seçilir![]()