Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,390
Yabancı foruma gerek yok burada da o foto var. Attığım konuyu bile okumamışsın demekki.Yabancı forumdan buldum sizinki baya iyimiş ya IPS lerin hepsinden iyiymiş baksanıza valla ben yanlışım öve öve bitiremediğiniz monitör bu. Daha cevap verebilcek var mı ???? Malesef bu ghosting VA nın çilesi seven çeker bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buda bu forumda inceleyen arkadaşın fotoğrafı nerde hani ghosting yoktu yok şöyleydi 20 kişi aynı cevabı verdiniz düm düz GHOSTİNG var
Sonradan önemli ek: kronik scanline problemi için konudaki mesajları okuyunuz.
-----
Selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda yeni nesil çok hızlı VA'lardan olan bu modelden tanıdıklarıma 2-3 tane aldık. Elime geçmişken ghosting testi yapayım dedim.
![]()
UFO GHOSTİNG TESTİ
Overdrive (Tepki süresi): standart.
Not: Diğer ayarların kötü olduğunu hem kendim test ettim hem de GTID testinden tepki süresi cihazıyla yapılan ölçümleri izleyerek tatbik ettim. Dolayısıyla paylaşmıyorum. İstek olursa atarım yine de.
![]()
![]()
Testte...
- Fantastiktürk
- Cevaplar: 110
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
Diğerlerinde zaten ghosting yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baba parasıyla 50klık almış başka deneyim yokhayatında va kullandın mı sen?