Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

Yabancı forumdan buldum sizinki baya iyimiş ya IPS lerin hepsinden iyiymiş baksanıza valla ben yanlışım öve öve bitiremediğiniz monitör bu. Daha cevap verebilcek var mı ???? Malesef bu ghosting VA nın çilesi seven çeker bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda bu forumda inceleyen arkadaşın fotoğrafı nerde hani ghosting yoktu yok şöyleydi 20 kişi aynı cevabı verdiniz düm düz GHOSTİNG var
Yabancı foruma gerek yok burada da o foto var. Attığım konuyu bile okumamışsın demekki.
En yukarıda va panel olduğundan black smearing var ama '' HER VA MONİTÖRDEKİ GİBİ''değil.
Diğerlerinde zaten ghosting yok

hayatında va kullandın mı sen?
baba parasıyla 50klık almış başka deneyim yok

Kendi malınızı övmeyi bırakın arkadaşlar. Ben bu zamana kadar çıkmış en kaliteli VA panele sahip monitörü kullandım uzun yıllardır. VA alınmaz demiyorum. Monitör alma işi kullanım amacına göre değişir. FPS tarzı oyunlar hızlı oyunlar oynuyor ise veya bilgisayar başında metin okuma olayını yapıyor iseniz VA panel çok kötü performansı o durumlarda güncel kur ile bu paralara milyar renk veren ve güzel kontrast değerlere sahip IPS daha mantıklı. (KULLANIM AMACINA GÖRE DEĞİŞİR)

Aynen kardeşim VA panel FPS de çok iyi. Bildiğin şeyler hakkında yorum yapın kendi malınızı övmeyin rica ediyorum. 3 yıl VA panel kullandım CS dahil VA panel FPS rezelattir.
Bu kadar cahilini ilk defa göruyorum lutfen insanlara tavsiye verme

Yabancı forumdan buldum sizinki baya iyimiş ya IPS lerin hepsinden iyiymiş baksanıza valla ben yanlışım öve öve bitiremediğiniz monitör bu. Daha cevap verebilcek var mı ???? Malesef bu ghosting VA nın çilesi seven çeker bu kadar basit

Buda bu forumda inceleyen arkadaşın fotoğrafı nerde hani ghosting yoktu yok şöyleydi 20 kişi aynı cevabı verdiniz düm düz GHOSTİNG var
ghosting ne onu da bilmiyor saf kan cahil

Bu kadar cahilini ilk defa göruyorum lutfen insanlara tavsiye verme
Yabancı foruma gerek yok burada da o foto var. Attığım konuyu bile okumamışsın demekki.
En yukarıda va panel olduğundan black smearing var ama '' HER VA MONİTÖRDEKİ GİBİ''değil.
Diğerlerinde zaten ghosting yok

baba parasıyla 50klık almış başka deneyim yok
Siz çok iyi biliyosunuz forumlardaki arkadaşlar ve yabancı forumdaki inceleyen arkadaşlar kesinlikle yanlış biliyorlar. Fotoğraflardada kesinlikle ghosting yok :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
Siz çok iyi biliyosunuz forumlardaki arkadaşlar ve yabancı forumdaki inceleyen arkadaşlar kesinlikle yanlış biliyorlar. Fotoğraflardada kesinlikle ghosting yok :)
forumdaki yazıyı da atsana kalça olacan diye atmıyon herhalde
1762596941217.webp

Gelenlerin hepsi monitörü alanlar :D
Zaten alıp kullandığı için bu yorumu yapmaları doğru olan değil mi? Bu forumda ki insanlar neden aldığı ürüne para verdiği için güzelleme yapsın ki? Zaten bu ürünü alan kişilerde diğer alıp deneyimleyen kişilerin yorumlarına bakarak almıyor mu? Siz va şöyledir böyledir diyerek diretmeye çalışıyorsunuz. Bu ürün için neden birden fazla kişi sizin fikrinize sırf aldığı ürünü güzellemek amaçlı karşı çıksın.

Monitör konusunda Nebi Akgünü değil de bunu iş haline getirmiş gerçek bir profesyonel incelemeciyi takip etmek lazım. Nebi Akgün genelleme yapıyor ki haksız değil. Bir çok kişi bilinçsizce monitör alıyor haliyle VA iyiyse alınır mı desin? %95 kitle epey den bakarak monitör alıyor. Hangi VA nın iyi olup olmadığını normal kullanıcı nereden bilecek veya öğrenecek? Tabii ki de IPS önerecek ki ben olsam bende öyle derim. Çünkü kör alım yapılacaksa VA alınmaz. Zaten 10 tane VA varsa 8 tanesi kötü. Adam risk almamak için IPS öneriyor.

Dakika 11:30-14:00 açıp izleyin. Özet isteyenler için yazıyorum.

Samsung ayarlı VA LCD'ler, diğer VA'lardan bir sınıf üstündür. Açıkça söylemek gerekirse, bu, Samsung'un VA'larının en iyi örneklerine atıfta bulunmaktadır, çünkü hepsi aynı derecede iyi ayarlanmamıştır. Bu paneller, 3 ila 4 ms aralığında tepki sürelerine ulaşır ve kümülatif sapma yaklaşık 400'dür. En iyi IPS paneller de bu hız ve sapma seviyesini karşılayabilir, ancak IPS teknolojisi, VA teknolojisine kıyasla en iyi ve en kötü örnekler arasında daha az fark gösterme eğilimindedir.

Samsung da bir örnek daha:
3477.webp

Monitör konusunda Nebi Akgünü değil de bunu iş haline getirmiş gerçek bir profesyonel incelemeciyi takip etmek lazım. Nebi Akgün genelleme yapıyor ki haksız değil. Bir çok kişi bilinçsizce monitör alıyor haliyle VA iyiyse alınır mı desin? %95 kitle epey den bakarak monitör alıyor. Hangi VA nın iyi olup olmadığını normal kullanıcı nereden bilecek veya öğrenecek? Tabii ki de IPS önerecek ki ben olsam bende öyle derim. Çünkü kör alım yapılacaksa VA alınmaz. Zaten 10 tane VA varsa 8 tanesi kötü. Adam risk almamak için IPS öneriyor.

Dakika 11:30-14:00 açıp izleyin. Özet isteyenler için yazıyorum.

Samsung ayarlı VA LCD'ler, diğer VA'lardan bir sınıf üstündür. Açıkça söylemek gerekirse, bu, Samsung'un VA'larının en iyi örneklerine atıfta bulunmaktadır, çünkü hepsi aynı derecede iyi ayarlanmamıştır. Bu paneller, 3 ila 4 ms aralığında tepki sürelerine ulaşır ve kümülatif sapma yaklaşık 400'dür. En iyi IPS paneller de bu hız ve sapma seviyesini karşılayabilir, ancak IPS teknolojisi, VA teknolojisine kıyasla en iyi ve en kötü örnekler arasında daha az fark gösterme eğilimindedir.
Allahım sonunda bilen biri geldi ağzına sağlık

forumdaki yazıyı da atsana kalça olacan diye atmıyon herhalde
Alıntıyı görüntüle
Ghosting var.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Allahım sonunda bilen biri geldi ağzına sağlık

Ghosting var.
Bilen biri de hep g65b önermiş :kekw:
1762597417840.webp

Forumda konularını ararsan bulursun. Bir arkadaş forumda 4 defa almış 3ünde de normalde o monitörde olmaması gereken miktarda ölü piksel ve ışık sızması varmış. En sonunda ölü piksel çıkınca konu açmıştı devamını bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri