Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G65B MONİTÖRÜM GELDİ

Bu videoyu izledim. G3 va almıs. Bu monitörü samsung’un ürettiğine bile şüpheliyim. G65b piyasadaki en hızlı va monitörlerden biriyken g3 serisi gördüğüm en yavaş va monitörlerden. Göz rahatsızlığına yol açacak kadar aşırı ghosting var. Samsung’un hatası oyuncu monitörü diye piyasaya sürmek. Ofis monitörü diye bile alınmaz bu.

Ama kullanıcınında büyük hatası var. Araştırmadan ürün alırsan monitör özelinde değil her üründe sorun yaşayabilirsin. G3 en kötüsü bunu araştırıp bulman lazım o da bambaşka bir şey. Va’nın çoğu zaman ghosting yaptığını hemen hemen herkes bilir. Bilmeyende 5 dakikalık araştırmayla öğrenebilir. G3 ile alakalı olumlu yorum yok denecek kadar az ama olumsuz yorumdan geçilmiyor.

Belli ki hiç bir araştırma yapmadan dümdüz satın almış. Bu monitörün paneli çöp, bunun neyini değiştirirsen değiştir devasa ghosting yapar.

Adı çıkmış g3 serisinden bir monitör tercih ediliyorsa o arkadaşı ciddiye alamam kimse kusura bakmasın. İnternet var araştırsa hemen öğrenirdi.
Forumları takip etmeyenin bilemeyeceği şeyler vardır o da bu cihaz. O yüzden videoda mağdur olan kişiye pek kızamadım o ürünün ucuzluğuna ve Samsung oluşuna kanmış ama bu videoyu çeken kişi forum yöneticisiyse işte bu benim için samimiyeti bozar maalesef. G3'ün her şeyi Samsung'a ait paneli başka bir marka.

G3'e özel bir sorun da değil ucuz VA panellerim çoğunda var. Yorumlara hemen xioami örneği gelmiş mesela. Unutmayın 165 180 hz VA paneller pivot standına rağmen ucuz oluyorlar İPS panellere göre. Ucuz etin yahnisi ne olur demişler ? Bu o işte. 👋

Forumları takip etmeyenin bilemeyeceği şeyler vardır o da bu cihaz. O yüzden videoda mağdur olan kişiye pek kızamadım o ürünün ucuzluğuna ve Samsung oluşuna kanmış ama bu videoyu çeken kişi forum yöneticisiyse işte bu benim için samimiyeti bozar maalesef. G3'ün her şeyi Samsung'a ait paneli başka bir marka.

G3'e özel bir sorun da değil ucuz VA panellerim çoğunda var. Yorumlara hemen xioami örneği gelmiş mesela. Unutmayın 165 180 hz VA paneller pivot standına rağmen ucuz oluyorlar İPS panellere göre. Ucuz etin yahnisi ne olur demişler ? Bu o işte. 👋
Sanırım toparlamak açısından en doğru yorumlardan biri bu olmuş kral :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Senr
Sanırım toparlamak açısından en doğru yorumlardan biri bu olmuş kral :)
Teşekkür ederim, öz ama güzel yorum yapmaya çalışıyorum ikili çatışmadan kaçınarak. Polemikten kaçarak. Müşteri ghosting vs. bilemeyebilir, araştıramamış olabilir G3'ü de böyle kişiler satın alıyor ve bir sürü varyasyonu da var bu yüzden ciddi bir araştırma isteyebilir (Almış kişi açısından). Öyle göründüğü kadar basit değil bence ve videoyu yorumlamadan ve birini yargılamadan önce tarafsız olması için baştan sona kadar izledim. Mağdur olduğu çok belli ama bu ürün ucuz bir ürün bu ürünü maalesef Samsung'un satma hakkı var.

Haliyle ne kadar servise giderse gitsin benzer panel gelecek ghosting devam edecek. Ghosting düzelse inverse ghosting yapacak onu düzeltsen smearing yapacak. Bu ucuz bir VA paneldir, kafayı takarsan kafayı yersin. Ben aynısını kullanamadım, çok iyi ürün pivot standı G serisinin üst modelleri ile aynı ve kaliteli. Samsung döktürmüş ama paneli dandik. Panelde Samsung'a ait değil. Smearing görüyorum ghosting, hızını arttırıyorum bu sefer ters ghosting yapıyor en son kıracağım dedim başkasına vereyim. O ne sorunu fark etti ne bir şey zaten internette geziniyor video izliyor sadece. Techolay'ın o videosunda da mağdur olan arkadaş hem başka ürünlerde de şikayeti var hem de uygun fiyata aldım diyor üstüne en dandik monitörde bile bu sorunu yoktu Samsung'un diyor. Haliyle durumu bilmediği çok belli.

Recep abi LOQ anakart sorunu olsun, Victus hall sensör sorunu olsun CihazTV kanalından sonra çekti ve bence baktı CihazTV'de bu içerik tutuldu kendini de uyarlıyor. Şu an kendini kaybetmiş gibi bu içeriklere yoğunlaştı. Haliyle Recep abi izlenecek içerik arıyor ve bu içeriği en iyi Samsung Odyssey G3 çıkarırdı bunu biliyordu ve kendisi hiç masum gelmedi bana. Ya içerik bitti sorun videosu çekecek ya da gerçekten ucuz VA görmedi. Bana masum gelmemesinin çok fazla sebebi var en basit sebebi G3 3 4 yıldır sorunuyla konuşulan bir monitör sen forum kurucu olarak nasıl görmedin ? Kendisi bu ürünün panelinin Samsung'la alakası olmamasına rağmen bu videoyu çekmesi beni bir tık üzdü bir tık sevindirdi. Üzülme sebebim sen forum editörüsün ya ucuz VA panelin bunları yaptığını bilmiyor muydun ? Bir de videoda ilk defa bu kadar gördüm diyerek abartıyor. Sevindiğim kısım müsterilerin sesi oluyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, öz ama güzel yorum yapmaya çalışıyorum ikili çatışmadan kaçınarak. Polemikten kaçarak. Müşteri ghosting vs. bilmeyebilir, araştıramamış olabilir G3 ciddi bir araştırma istiyor. Öyle göründüğü kadar basit değil videoyu yorumlamadan ve birini yargılamadan önce tarafsız olması için baştan sona kadar izledim. Mağdur olduğu çok belli ama bu ürün ucuz bir ürün bu ürünü maalesef Samsung'un satma hakkı var.

Haliyle ne kadar servise giderse gitsin benzer panel gelecek ghosting devam edecek. Ghosting düzelse inverse ghosting yapacak onu düzeltsen smearing yapacak. Bu ucuz bir VA paneldir, kafayı takarsan kafayı yersin. Ben aynısını kullanamadım, çok iyi ürün pivot standı G serisinin üst modelleri ile aynı ve kaliteli. Samsung döktürmüş ama paneli dandik. Panelde Samsung'a ait değil. Smearing görüyorum ghosting, hızını arttırıyorum bu sefer ters ghosting yapıyor en son kıracağım dedim başkasına vereyim. O ne sorunu fark etti ne bir şey zaten internette geziniyor video izliyor sadece. Techolay'ın o videosunda da mağdur olan arkadaş hem başka ürünlerde de şikayeti var hem de uygun fiyata aldım diyor üstüne en dandik monitörde bile bu sorunu yoktu Samsung'un diyor. Haliyle durumu bilmediği çok belli.

Recep abi LOQ anakart sorunu olsun, Victus hall sensör sorunu olsun CihazTV kanalından sonra çekti ve bence baktı CihazTV'de bu içerik tutuldu kendini de uyarlıyor. Şu an kendini kaybetmiş gibi bu içeriklere yoğunlaştı. Haliyle Recep abi izlenecek içerik arıyor ve bu içeriği en iyi Samsung Odyssey G3 çıkarırdı bunu biliyordu ve kendisi hiç masum gelmedi bana. Ya içerik bitti sorun videosu çekecek ya da gerçekten ucuz VA görmedi. Bana masum gelmemesinin çok fazla sebebi var en basit sebebi G3 3 4 yıldır sorunuyla konuşulan bir monitör sen forum kurucu olarak nasıl görmedin ? Kendisi bu ürünün panelinin Samsung'la alakası olmamasına rağmen bu videoyu çekmesi beni bir tık üzdü bir tık sevindirdi. Üzülme sebebim sen forum editörüsün ya ucuz VA panelin bunları yaptığını bilmiyor muydun ? Bir de videoda ilk defa bu kadar gördüm diyerek abartıyor. Sevindiğim kısım müsterilerin sesi oluyor.
Recep abi Techolay'da çalışırken 1000 tane G3 ve ghosting konusu açıldı. Bir tanesini göreymiş keşke Techolay'ın kurulmasını mı beklemiş ? Üstüne forumun en aktif üyeleri buralardaydı forumun aktifliğini taşıyan üyeler gelip G3 eleştiriyordu.😀

O zaman oralarda Odyssey G5 alınır mı ? Diye sorsanız konuya beğenmedim emojisi yağardı herhal.😊

G3 ciddi bir araştırma istiyor.
:ROFLMAO: :LOL: :LOL: :LOL: :D:D Afedersiniz çok fena güldüm bu yoruma. Tarayıcıya Samsung G3 alınır mı diye aratmak yeterli, bunu bile yapamıyorsa kullanıcının bilgisizliği derim. Robot süpürge bile alırken X robot süpürge alınır mı diye internette aratmak gerekiyor. Aksi halde kutudan sürpriz de çıkabilir. İnternetten herhangi bir ürünü araştırmadan sipariş veriyorsa kullanıcı hatası. Tonla kaynak var ne aldığını bilmeden ürün mü seçilir?

Bilgisi bile olmasına gerek yok, g3 her yerde linçleniyor. İnceleme videosunu açsan altındaki yorumlardan öğrenirsin. Hiç mi aklına gelmemiş ürünle alakalı biraz araştırma yapmak?

Monitörün performansı bu, bundan ötesi yok. Bu şeye benziyor 4k oyun oynamak için rtx 5060 alıp performansını beğenmemeye benziyor. Araştırıp düzgününü alsaydın? Hadi diyelim araştırmadan aldın, bari aldıktan sonra sağda solda araştırma yap da ürünün kronik ghosting sorunlu olduğunu öğrenip iade et. Servise göndermek neyi çözecek? İçinden G65B mi çıkacak monitörün?

Teknik özelliklerde İPS, TN veya VA panel olduğu yazıyor. VA panel monitör alınır mı diye biraz internette gez. Ya 25-30 dakika araştırmayla şu monitörün alınmayacağını sıfır bilgili bir insan bile öğrenebilir.

Aynısını diğer markalarda da yaşayabilirsin ki. VA panel olmasına da gerek yok. Her markada bu sorun var. Viewsonic, asus, msi vs farketmez. Ucuz olup da aşırı ghosting yapmayan VA monitör kaç tane var?

Mesela bu iki monitörde İPS panel olmasına rağmen bol bol ghosting yapıyor. Bunları alanda böyle video çeksin o zaman. Yalnız piyasada marka kalmaz benden söylemesi. Her markanın dandik ürünü var.

Veya bu Xiaomi monitör:
Desktop Screenshot 2025.07.31 - 19.52.48.40.webp

Desktop Screenshot 2025.07.31 - 19.54.35.41.webp

Desktop Screenshot 2025.07.31 - 19.59.33.83.webp

Desktop Screenshot 2025.07.31 - 19.59.24.17.webp

:ROFLMAO: :LOL: :LOL: :LOL: :D:D Afedersiniz çok fena güldüm bu yoruma. Tarayıcıya Samsung G3 alınır mı diye aratmak yeterli, bunu bile yapamıyorsa kullanıcının bilgisizliği derim. Robot süpürge bile alırken X robot süpürge alınır mı diye internette aratmak gerekiyor. Aksi halde kutudan sürpriz de çıkabilir. İnternetten herhangi bir ürünü araştırmadan sipariş veriyorsa kullanıcı hatası. Tonla kaynak var ne aldığını bilmeden ürün mü seçilir?

Bilgisi bile olmasına gerek yok, g3 her yerde linçleniyor. İnceleme videosunu açsan altındaki yorumlardan öğrenirsin. Hiç mi aklına gelmemiş ürünle alakalı biraz araştırma yapmak?

Monitörün performansı bu, bundan ötesi yok. Bu şeye benziyor 4k oyun oynamak için rtx 5060 alıp performansını beğenmemeye benziyor. Araştırıp düzgününü alsaydın? Hadi diyelim araştırmadan aldın, bari aldıktan sonra sağda solda araştırma yap da ürünün kronik ghosting sorunlu olduğunu öğrenip iade et. Servise göndermek neyi çözecek? İçinden G65B mi çıkacak monitörün?

Teknik özelliklerde İPS, TN veya VA panel olduğu yazıyor. VA panel monitör alınır mı diye biraz internette gez. Ya 25-30 dakika araştırmayla şu monitörün alınmayacağını sıfır bilgili bir insan bile öğrenebilir.

Aynısını diğer markalarda da yaşayabilirsin ki. VA panel olmasına da gerek yok. Her markada bu sorun var. Viewsonic, asus, msi vs farketmez. Ucuz olup da aşırı ghosting yapmayan VA monitör kaç tane var?

Mesela bu iki monitörde İPS panel olmasına rağmen bol bol ghosting yapıyor. Bunları alanda böyle video çeksin o zaman. Yalnız piyasada marka kalmaz benden söylemesi. Her markanın dandik ürünü var.

Veya bu Xiaomi monitör:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende çok güldüm zira alıp alınmamasına bakmak yeterli deyip sayfa boyu kadar metin yazarak kendiniz ile çelişmişsiniz. Her şeyi geçelim maddi durumu sadece bunu almaya yetenlere ne yapalım ? Çok bencil bir yorum paylaşmışsınız.

Merhaba arkadaşlar;

Sonunda beklenen an geldi ve Odyssey G65B monitörümün montajını tamamladım. Masamı ayarladım ve testlerimi yaptım. Öncelikle testleri yaptığım linkleri paylaşacağım. @Che_ hocam sağolsun bana bir önceki konumda 2 adet link verdi tüm testleri buradan yapabilirsin diye. Ölü piksel hiçbir şekilde yok. Ghosting sıfır. Monitör mükemmel. IPS panel monitörün renkleri evet bir tık daha canlı ama sadece bir tık daha. Yani öyle arada bazı arkadaşların dediği gibi "VA panel alınmaz renkler kötü" vs. vs. gibi yorumları bu monitör açısından aldırmanıza gerek yok. 240 Hz veriyor, monitör özelliklerinde bit derinliği 10-bit yazıyor. Curvy olayına gözüm hala alışamadı fakat bu büyüklükte bir monitöre bu curvy aşırı yakışmış gözüme çok hoş duruyor. Bu arada henüz hiçbir oyuna girmedim sadece monitörü aldım montajını yaptım masamı ayarladım ve testlerimi yaptım anında da konu açmak istedim forumda. Bu monitörü almak isteyen arkadaşlar çekinmeden alabilir fakat benim ölü piksel yaşamamış olmam sizin yaşamayacağınız anlamına gelmiyor ben monitör konusunda biraz şanslıyım galiba 3 tane aldım 2020 den beri hiçbirinde ghosting ölü pixel vs. sorunları yaşamadım. Bu arada monitörde 240 Hz e çekmek dışında hiçbir ayar yapmadım tüm ayarları standart kendiliğinden gelen ayarlar bununla ilgili farklı bir konu açacağım zaten yeri gelince. Monitörün kutusundan kumandası ve dileyen için duvara asma aparatı da çıktı. Cahilliğime verin ekstra bir SS isminde kablo çıktı nedir ne işe yarar bilmiyorum ben DP kablosu bağladım. TV olarak da monitörü kullanabiliyorsunuz, telefona uygulama kurup monitörü telefon uygulamasına vs. bağlayabiliyorsunuz ben hiçbirini yapmadım fakat monitörün dünya kadar özelliği var ben çoğunu kullanmayacak olsam bile. Menüsü bile kumandadan çok basit herkesin anlayabileceği bir menü. Bu menüden tepki hızı gibi bazı teknik özelliklerin ayarlarını yapabiliyorsunuz ama dediğim gibi ben standart ayarlarında bıraktım şu anlık. Özetleyecek olursam; herhangi bir hikayeli oyuna girip denemedim fakat en kısa zamanda Last of us 2 hazırda bekliyor zaten. Oyun girmedenki yorumlarım mükemmel bir monitör ben renk açısından da öyle anlatıldığı gibi bir problem göremiyorum açıkçası bazılarına batıyor olabilir ama iki monitörüm de yan yana fotoları olacaktır konu ekinde. (Foto kalitesi için kusura bakmayın max bu kadar olabildi). Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sizin aklınızda hala bir soru işareti varsa sorabilirsiniz konuşup/tartışabiliriz çünkü monitör konusunda ben cahil bir insanım sizin önerilerinizle bu monitörü aldım açıkçası hiç de pişman değilim çok sağolsun emeği geçen herkes :) @brtuzncmn @DA-Tech

Özellikle ilk başlarda monitör ararken bu monitörü tavsiye edip f/p kralı bir monitör sahibi ettiği için @Tayfunns hocama özel bir teşekkür etmek istedim.

https://www.testufo.com/ghosting = Ghosting testi yaptığım site
https://www.eizo.be/monitor-test/ = Ölü piksel testleri ve başka birçok test yaptığım site
hayırlı olsun dostum güle güle kulan

Veya bu Xiaomi monitör:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Koca metnimden onu da alıntılayıp dalga geçmeniz bana yaptığınız bir saygısızlıktır. Metnin devamını okusaydınız eğer o başta neyi kast ettiğimi anlardınız. Ben alınıp alınmaması konusundan bahsetmiyorum. Uygun fiyatlı VA paneller bir sınıf zaten bunun hakkında uyarmaya çalıştım G3 sadece örnek orada başka model adı da verebilirim çok zorunuza gittiyse.

Bilindik bir örnek diye onu kullandım, öyle her yerde linçlenmeyen ama uygun fiyatlı başka bir modeloli de G3'ü silip yazabilirim. Keşke bir kişiyi 3 kelime ile yargılamasanız görgüsüzlük dik âlâ.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende çok güldüm zira alıp alınmamasına bakmak yeterli deyip sayfa boyu kadar metin yazarak kendiniz ile çelişmişsiniz. Her şeyi geçelim maddi durumu sadece bunu almaya yetenlere ne yapalım ? Çok bencil bir yorum paylaşmışsınız.
Sizin anlamanız için bir daha yazayım. O alıntıladığın mesaj benim kişisel görüşümü ifade ediyor. Yani kişiye göre değişebilen şeyler, ben orada konuda paylaşılan bir video var. Onun hakkında kendi şahsi düşüncelerimi paylaştım. Yani teknik bilgi vs. paylaşmadım. Haliyle siz şu an benim kendimi ifade etme özgürlüğüme bir el atmış oldunuz. Yani o mesajda yanlış diyebileceğiniz bir şey yok kişişel düşünce olduğundan bu attığınız yorumda istemeden üstüme alınmama sebep oluyor. Attığım mesaj eleştiri mesajı gibi bir şey. Eleştiriye de eleştiri ile karşılık vermişsiniz bu da ayrı bir olay.

Son düzenleme:
Bu videoyu izledim. G3 va almıs. Bu monitörü samsung’un ürettiğine bile şüpheliyim. G65b piyasadaki en hızlı va monitörlerden biriyken g3 serisi gördüğüm en yavaş va monitörlerden. Göz rahatsızlığına yol açacak kadar aşırı ghosting var. Samsung’un hatası oyuncu monitörü diye piyasaya sürmek. Ofis monitörü diye bile alınmaz bu.

Ama kullanıcınında büyük hatası var. Araştırmadan ürün alırsan monitör özelinde değil her üründe sorun yaşayabilirsin. G3 en kötüsü bunu araştırıp bulman lazım o da bambaşka bir şey. Va’nın çoğu zaman ghosting yaptığını hemen hemen herkes bilir. Bilmeyende 5 dakikalık araştırmayla öğrenebilir. G3 ile alakalı olumlu yorum yok denecek kadar az ama olumsuz yorumdan geçilmiyor.

Belli ki hiç bir araştırma yapmadan dümdüz satın almış. Bu monitörün paneli çöp, bunun neyini değiştirirsen değiştir devasa ghosting yapar.

Adı çıkmış g3 serisinden bir monitör tercih ediliyorsa o arkadaşı ciddiye alamam kimse kusura bakmasın. İnternet var araştırsa hemen öğrenirdi.
Hocam benim g65b'yi sistem gelene kadar çöp laptopuma bağladım. Neredeyse her rengi daha doğru görüyorum en büyük farkı da kırmızı yeşil mavide açıkça görebiliyorum ama siyah ve parlaklıkta sorularım var ekran biraz fazla parlak gibi geliyor bana.
Parlaklık 35
Kontrast max 50
Netlik 10
Renk 30
Ton standart
Yerel karartma standart
Kontrast iyileştirici yüksek
Renk tonu doğal
Beyaz dengesi , gamma,gölge ayrıntısı standart
Renk alanı ayarları doğal
Oyun modu açık

Bunları nasıl daha güzel yaparım siyahlar biraz parlak gibi oyunlarda. Dümdüz siyah ekranda sorun yok tamamen siyah
Belki de laptoptan dolayıdır ya da ben yanlış ayar yaptım

Komik olma, araştırma yapmadan ürün almış. Sizde ciddi araştırma gerek diyorsunuz. Neyin ciddisi bu? İnternette g3 ile alakalı tonla konu var. Alan yaşlı veya çocuk falan olsa tamam ama genç birisi. İnternete girmeyi bilmiyor mu? Yıl olmuş 2025 hala öğrenememiş mi? Daha fazla gülünç duruma düşmeyin isterseniz.
Koca metnimden onu da alıntılayıp dalga geçmeniz bana yaptığınız bir saygısızlıktır. Metnin devamını okusaydınız eğer o başta neyi kast ettiğimi anlardınız. Ben alınıp alınmaması konusundan bahsetmiyorum. Uygun fiyatlı VA paneller bir sınıf zaten bunun hakkında uyarmaya çalıştım G3 sadece örnek orada başka model adı da verebilirim çok zorunuza gittiyse.

Bilindik bir örnek diye onu kullandım, öyle her yerde linçlenmeyen ama uygun fiyatlı başka bir modeloli de G3'ü silip yazabilirim. Keşke bir kişiyi 3 kelime ile yargılamasanız görgüsüzlük dik âlâ.
Boş konuşmaya devam diyorsun yani? Öyle olsun. Bay ukala.

Komik olma, araştırma yapmadan ürün almış. Sizde ciddi araştırma gerek diyorsunuz. Neyin ciddisi bu? İnternette g3 ile alakalı tonla konu var. Alan yaşlı veya çocuk falan olsa tamam ama genç birisi. İnternete girmeyi bilmiyor mu? Yıl olmuş 2025 hala öğrenememiş mi? Daha fazla gülünç duruma düşmeyin isterseniz.

Boş konuşmaya devam diyorsun yani? Öyle olsun. Bay ukala.
Eleştiri mesajını eleştirenden ciddi sözler seni ciddiye alan zaten...

Eleştiri mesajını eleştirenden ciddi sözler seni ciddiye alan zaten...
Eleştiri yapan eleştirilemez mi? Saçma bir eleştiri yapmışsın bende sana ne kadar saçma düşündüğünü anlatıyorum. Bunda alınacak gücenecek bir durum yok. Eleştiri kaldıramıyorsan forum kullanma.

Eleştiri yapan eleştirilemez mi? Saçma bir eleştiri yapmışsın bende sana ne kadar saçma düşündüğünü anlatıyorum. Bunda alınacak gücenecek bir durum yok. Eleştiri kaldıramıyorsan forum kullanma.
Reis önce bir sakin ol. Sana yapmadım eleştiriyi. İkincisi eleştiriyi neden üstüne aldın. Üçüncüsü senin dediğin doğruysa Recep Baltaş neden 5 yıldan uzun süredir bu kadar "kolay" araştırılan modelin videosunu sene 2025 çekiyor bir de senden dinleyelim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eleştiriye eleştiri yapamazsin demiyorum. Eleştiriyi sert bir dil ile karşı çıkmanı dalgaya almanı eleştiriyorum. Bunu da detaylandıramadım çünkü telefondayım. Çok kelime kullanamıyorum kendimi ifade etme konusunda.

O kullandığın saygısızca kelimeleri kullanmaya devam edeceksen sende forum kullanmamalısın. Koca metnimde 3 4 kelimemin alıntılanmasi ile direkt buralara gelmemizi saymıyorum bile. Metnimde çünkü G3'ün alakasından ziyade video eleştirisi söz konusu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,768
Üyeler
184,495
Son üye
Praxius
Geri