Senr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Forumları takip etmeyenin bilemeyeceği şeyler vardır o da bu cihaz. O yüzden videoda mağdur olan kişiye pek kızamadım o ürünün ucuzluğuna ve Samsung oluşuna kanmış ama bu videoyu çeken kişi forum yöneticisiyse işte bu benim için samimiyeti bozar maalesef. G3'ün her şeyi Samsung'a ait paneli başka bir marka.Bu videoyu izledim. G3 va almıs. Bu monitörü samsung’un ürettiğine bile şüpheliyim. G65b piyasadaki en hızlı va monitörlerden biriyken g3 serisi gördüğüm en yavaş va monitörlerden. Göz rahatsızlığına yol açacak kadar aşırı ghosting var. Samsung’un hatası oyuncu monitörü diye piyasaya sürmek. Ofis monitörü diye bile alınmaz bu.
Ama kullanıcınında büyük hatası var. Araştırmadan ürün alırsan monitör özelinde değil her üründe sorun yaşayabilirsin. G3 en kötüsü bunu araştırıp bulman lazım o da bambaşka bir şey. Va’nın çoğu zaman ghosting yaptığını hemen hemen herkes bilir. Bilmeyende 5 dakikalık araştırmayla öğrenebilir. G3 ile alakalı olumlu yorum yok denecek kadar az ama olumsuz yorumdan geçilmiyor.
Belli ki hiç bir araştırma yapmadan dümdüz satın almış. Bu monitörün paneli çöp, bunun neyini değiştirirsen değiştir devasa ghosting yapar.
Adı çıkmış g3 serisinden bir monitör tercih ediliyorsa o arkadaşı ciddiye alamam kimse kusura bakmasın. İnternet var araştırsa hemen öğrenirdi.
G3'e özel bir sorun da değil ucuz VA panellerim çoğunda var. Yorumlara hemen xioami örneği gelmiş mesela. Unutmayın 165 180 hz VA paneller pivot standına rağmen ucuz oluyorlar İPS panellere göre. Ucuz etin yahnisi ne olur demişler ? Bu o işte.