Teşekkürler hocam, monitörü beğendiyseniz ne mutlu bana, güle güle kullanın. G65B'yi zamanında bende alacaktım ama oled'e geçiş yaptığım için gerek duymadım. Gerçekten canavar bir monitör ama kalite kontrol ortalamanın altında maalesef. Veya yurt dışındaki ünitelerde bu kadar sorun yok ama tr de satılan modellerde sorun var. Birde bu modelin artık yenisini çıkarsa mesela kontrast oranı 27inç versiyonun muadil modellerden daha zayıf. G7 yerine gelmişti G65B, bununda yenisi çıkmalı artık. Muadil İPS modeller renk gamutunda hatrı sayılır fark atmaya başladı, yeni modeller gelişiyor bu model yerinde kaldı. VA'nın en iyi örneklerinden biri olması ve çok dolu bir monitör olması onu öne çıkarıyor. Her ne kadar İPS monitörler gelişiyor desekte 1500:1 kontrast oranında sıkışmış bir durumdalar, renklerden biraz feragat edip kontrast oranına abanmak isteyenler hala g65b gibi modelere yönelmek zorunda. Kullanıcılar artık ''yeni'' İPS modeller gibi aşırı yüksek gamutlu ve VA panel gibi yüksek kontrast oranına sahip monitörler istiyor ama G65B'den başka alternatif bulamıyoruz. G65B her ikisini de iyi yapsa da daha da iyisi gerekiyor. Yurt dışında seçenek çok ama tr de maalesef kısıtlıyız.Hocam ben bu monitörü senden duydum senden fikir aldım senin sayende satın alımı gerçekleştirdim tıpkı konuyu açtığımda belirttiğim ve etiketlediğim gibi. Forumda eski üyelerden biri değilim yeni üyelerdenim o yüzden daha önce neler konuşuldu çok takip edemedim. Dediğim gibi bana bu monitörü aldıran başta sen olmak üzere forumdaki tüm arkadaşların emeklerine fikirlerine ve bilgilerine sağlık. Samsung gibi devasa bir markanın bunun farkında olup aksiyon alması gerekiyor zira yeni alınan monitörlerde de sürekli problem yaşayanlar var görüyorum hala. Fikirlerinize katılmakla birlikte tekrar teşekkür etmek istedim adeta ömürlük bir monitör bu yani.
Birde TR'ye miniled monitörler gelse efsane olur. Mesela KTC M27T6, Q27G40XMN vb modeller gibi. Kontrast oranı diyince G65B'den öteye gidemiyoruz.