Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hayal keee. Ama renk kabiliyeti olsun hız olsun tek geçerim bir HDR 600 eksik sanırım :D giriş seviyesi HDR400 koymuşlar :cautious:
1 oyuncunun pc toplayıp ta hdr kullandığına ne şahit oldum ne gördüm önemli değil o kadar bence.
Ha bendeki makinede var geçenler de Gemini Açtım 1440p HDR Şeklinde Torrent indirdim biz bugüne kadar film izlememişiz çizgi seyretmişiz.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
1 oyuncunun pc toplayıp ta hdr kullandığına ne şahit oldum ne gördüm önemli değil o kadar bence.
Film filan izlerken güzel oluyor :D yoksa forza horizon gibi oyun haricinde pek bir işe yaramaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ALi Gndz
Tahmini Toplam Maliyet: Nakliye ve İthalat Ücretleri dahil 1.344.01 $ Türkiye'ye Depozito
Alıntıyı görüntüle
Hocam iyi hoş da tr de gözümüxle görüp aldığımız monitörlerde bile ilk etapta farketmediğimiz hatalar çıkıyor. Ordan buraya ekran getirtmek şahsen benim göze almayacağım bir şey. Beklentim fazla yüksek değil 2k iyidir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam iyi hoş da tr de gözümüxle görüp aldığımız monitörlerde bile ilk etapta farketmediğimiz hatalar çıkıyor. Ordan buraya ekran getirtmek şahsen benim göze almayacağım bir şey. Beklentim fazla yüksek değil 2k iyidir.
Sorun getirip getirtmek değil. Arkadaş 5k 6 k gelirse güzel olur dedi onun için yazdım :)

Top Bottom