Neler Yeni

Öneri Samsung Odyssey G7 Testleri

louis bloom

80+ Silver
Merhaba. Geçtiğimiz pazar Vatan Bilgisayar'dan Samsung Odyssey G7 32" 2K 240Hz monitörü aldım. Almak için düşünenlere fikir olması açısından yaptığım testleri size aktaracağım.

Ghosting Test (iPhone 11 240Hz FHD Ağır Çekim) :

Işık Sızması (Ortam ışıkları, kasa ve monitör aydınlatmaları dahil kapalı) :
C12C50A2-E4DC-4C5A-99CB-2A1C3F31921D.jpeg

85759688-B836-4BAB-BB97-415CBCD89688.jpeg

4C0734C0-039F-4D0C-9D34-C72464E79B6D.jpeg

DBB9009C-4F0B-4AB8-83DA-0B6B4AD355B2.jpeg

97E3B648-F511-46F7-820A-F8D56C6CCD0A.jpeg

Monitörde Ghosting hiç yok gibi bir şey. Hele ki FreeSync Premium Pro ayarını açarsanız 0'a iniyor. VA panellerde ghosting var deyip aklımı çeliyorlardı ancak hiç ghosting'e rastlamadım. Siyahı tam siyah olarak gösteriyor renk konsratı/doygunluğu çok iyi diyebilirim.

Monitörü almayı düşünenler merak ettiği soruları olursa elimden geldiğince cevaplarım. Odyssey serisini Ghosting ve Işık sızmasından hep eleştiriyorlardı ancak her ikisine dair de eser yok. Curved 1000R olayi benim çok hosuma gitti ilk defa bu kadar kavisli bir ekran kullanıyorum ve özellikle GTA 5'de çok güzel bir deneyim oluşturuyor:D

Ayriyeten Vatan'dan almanızı öneririm. 1 ölü pikselde bile anında değişiyorlar. İlk aldığımda ölü piksel vardi değiştiler degistirdikleri üründe yine olu piksel ve bi sorun daha çıktı onu da degistirdiler. (Ankara Vatan Bilgisayar Sincan Şubesi)

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
Merhaba. Geçtiğimiz pazar Vatan Bilgisayar'dan Samsung Odyssey G7 32" 2K 240Hz monitörü aldım. Almak için düşünenlere fikir olması açısından yaptığım testleri size aktaracağım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Monitörde Ghosting hiç yok gibi bir şey. Hele ki FreeSync Premium Pro ayarını açarsanız 0'a iniyor. VA panellerde ghosting var deyip aklımı çeliyorlardı ancak hiç ghosting'e rastlamadım. Siyahı tam siyah olarak gösteriyor renk konsratı/doygunluğu çok iyi diyebilirim.

Monitörü almayı düşünenler merak ettiği soruları olursa elimden geldiğince cevaplarım. Odyssey serisini Ghosting ve Işık sızmasından hep eleştiriyorlardı ancak her ikisine dair de eser yok. Curved 1000R olayi benim çok hosuma gitti ilk defa bu kadar kavisli bir ekran kullanıyorum ve özellikle GTA 5'de çok güzel bir deneyim oluşturuyor:D

Ayriyeten Vatan'dan almanızı öneririm. 1 ölü pikselde bile anında değişiyorlar. İlk aldığımda ölü piksel vardi değiştiler degistirdikleri üründe yine olu piksel ve bi sorun daha çıktı onu da degistirdiler. (Ankara Vatan Bilgisayar Sincan Şubesi)
32" mi o.O2 dev gibi.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Monitör gardaşım :D Güzel monitör bende gayet memnunum

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

krammer

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ne kadara almıştınız?

louis bloom

80+ Silver
Ne kadara almıştınız?
8.999'a vatan bilgisayar dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı 32" tek sorunum biraz büyük gibi geliyor hareketli oyunlarda yetişemiyorum her şeye hipermetrop olmanın derdi :D
evet fps oyunlari icin buyuk ama 1000r olayi kapatiyor bence 27" i gozume kucuk geldi magaza da kavis arttikca enlemesine boyu kisaliyor diye muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
Bu modelin 24 inç 144 hz modelini öneriyor musunuz?

louis bloom

80+ Silver

louis bloom

80+ Silver
Ha g3 evet. Özür dilerim
G5 odyssey 165hz oneririm onlarda ghosting var g5 144hz de de ghosting var 165 i arkadasim da kullaniyor ghosting vb yok freesync premium destekliyor isik sizmasi var mi bilmiyorum kullandigim modelde yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
G5 odyssey 165hz oneririm onlarda ghosting var g5 144hz de de ghosting var 165 i arkadasim da kullaniyor ghosting vb yok freesync premium destekliyor isik sizmasi var mi bilmiyorum kullandigim modelde yok
Bütçem yetmiyor g5 modellerine malesef

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu üst seviye VA panel. Giriş seviyesiyle karıştırmayın. Takıntılı bir insan için onlardaki ghosting göz kanatır.
Sizin UFO testi çok iyi olmuş. Ne ne invers ne düz ghosting hiç bir şey yok tertemiz. VA panelin en güzel yanı da sizin fotoğrafta eklediğiniz gibi siyahların çok karanlık olması. giriş-orta seviyelerdeki IPSler gibi gri değil.
Güle güle kullanın.

Top Bottom