🔥İndirim Samsung Odyssey Neo G7 43'' Mini-Led UHD Monitör 14,799 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

SniiKz

80+
Reaksiyon skoru
26
Yepyeni, üst düzey bir monitör. 4K 144Hz Mini-Led ekran. Çıkış fiyatı 1000$ ve şu an için 14800TL ile 633$'a denk geliyor.
Negatif olarak VA panel ve (43inç) fazla büyük boyut. Ama bunlara rağmen fiyatını göz önüne alırsak çok çok iyi bir seçenek. İncelemelerde oyun içi black smearing olmadığı söyleniyor.

param olsa ben de alsam

samsungun kendi sitesinde 15.500 burada amazonda 700tl daha ucuz. Alacak arkadaşlar VA oldugunun farkında bilerek alsın.
Ben olsam bunlardan birini alır geçerdim.

vatanda satılanda dikey-sağa-sola döndürme yukarı aşağı ayarlama da var.

Alınır.

samsungun kendi sitesinde 15.500 burada amazonda 700tl daha ucuz. Alacak arkadaşlar VA oldugunun farkında bilerek alsın.

Vatandaki 28 inç
amazondaki 43 inç

Kesinlikle m28u çok daha iyi seçenek bence

Yepyeni, üst düzey bir monitör. 4K 144Hz Mini-Led ekran. Çıkış fiyatı 1000$ ve şu an için 14800TL ile 633$'a denk geliyor.
Negatif olarak VA panel ve (43inç) fazla büyük boyut. Ama bunlara rağmen fiyatını göz önüne alırsak çok çok iyi bir seçenek. İncelemelerde oyun içi black smearing olmadığı söyleniyor.
Hem televizyon hem monitör hem de profesyonel monitör. Bütçe varsa alınabilir.

mini led mi bu modeller

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri