NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,968
biraz araştırdım diğer va paneller kadar ghosting yokmuş.Va olmasi problem değil mi acaba ya
biraz araştırdım diğer va paneller kadar ghosting yokmuş.Va olmasi problem değil mi acaba ya
hayırlı olsun 8 aydır kullanıyorum çok memnunum.Biraz önce İncehesap'tan 17499'a ben de aldım. Taksit normalde yok ama banka uygulaması faizsiz 4'e kadar bölüyor. Umarım ben de memnun kalırım. Kağıt üstünde çok iyi görünüyor. Umarım kullanım da böyle olur. 1080p 165 hz Ips Hdr monitörüm de var. Sanırım ikisini birlikte kullanacağım. Bunu bir duvara monte etmek gerekecek. 50 cm mesafeden 43 inç kullanmak sanırım mümkün değil. Ps5 de var. Onu da birlikte kullanmak istiyorum. Umarım bu kargaşada hanım laf etmez.
Çok teşekkürler. Böyle yorum olunca rahatlama geliyor. Yabancı forumlarda gecikme konusunda berbat demişler. Aldıktan sonra baktım canım sıkılmıştı. Cs2 dışında oynadığım bir fps oyunu yok ama zaten onu da 1080p monitörümde oynamaya devam etmeyi düşünüyordum. Yine de neden gecikmesi kötüymüş diye düşünüyordum.hayırlı olsun 8 aydır kullanıyorum çok memnunum.
hem va panel hemde 1ms mprt olduğu için gecikmesi yüksek olabilir ama gamepad ile hikayeli oynarken hiç hissettirmiyor. isterseniz monitör geldikten sonra kendi ayarlarımı paylaşırım en iyi görüntü aldığım.Çok teşekkürler. Böyle yorum olunca rahatlama geliyor. Yabancı forumlarda gecikme konusunda berbat demişler. Aldıktan sonra baktım canım sıkılmıştı. Cs2 dışında oynadığım bir fps oyunu yok ama zaten onu da 1080p monitörümde oynamaya devam etmeyi düşünüyordum. Yine de neden gecikmesi kötüymüş diye düşünüyordum.
Çok iyi olur. Şu anda monitör olduğu için kargo stresi var. Umarım sağlam gelir de. Ben zaten %95 hikayeli oyun oynadığım için sorun değil o zaman. Sadece Cs2 dediğim gibi. Zaten bu boyutta o da zor oynanır.hem va panel hemde 1ms mprt olduğu için gecikmesi yüksek olabilir ama gamepad ile hikayeli oynarken hiç hissettirmiyor. isterseniz monitör geldikten sonra kendi ayarlarımı paylaşırım en iyi görüntü aldığım.
Aslında konu açıldığında daha pahalıymış. 633 dolar değildi dün akşam. Yani aslında hortlatmak çok da yanlış değilmişKonuyu niye hortlattınız güncel fiyat sandımŞimdi o paraya imkansız.
aşırı uyguna aldınız hocam kesinlikle.Çok iyi olur. Şu anda monitör olduğu için kargo stresi var. Umarım sağlam gelir de. Ben zaten %95 hikayeli oyun oynadığım için sorun değil o zaman. Sadece Cs2 dediğim gibi. Zaten bu boyutta o da zor oynanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında konu açıldığında daha pahalıymış. 633 dolar değildi dün akşam. Yani aslında hortlatmak çok da yanlış değilmiş![]()
Ya güzel de 43 inç fazla değil mi biraz? Monitörden çok televizyon kategorisine giriyor gibi. Hiç bu kadar büyük monitörüm olmadı, olanlar cevaplayabilir mi? Nasıl aşırı mı büyük?Yepyeni, üst düzey bir monitör. 4K 144Hz Mini-Led ekran. Çıkış fiyatı 1000$ ve şu an için 14800TL ile 633$'a denk geliyor.
Negatif olarak VA panel ve (43inç) fazla büyük boyut. Ama bunlara rağmen fiyatını göz önüne alırsak çok çok iyi bir seçenek. İncelemelerde oyun içi black smearing olmadığı söyleniyor.
evet aşırı büyük ama ben hem koltuktan hemde sandalyeden kullanıyorum bu şekilde ikili kullanım için çok iyi bence. birde yakından kullanılacağı zaman küçültebiliyoruz tabii bence büyük daha iyi oluyor.Ya güzel de 43 inç fazla değil mi biraz? Monitörden çok televizyon kategorisine giriyor gibi. Hiç bu kadar büyük monitörüm olmadı, olanlar cevaplayabilir mi? Nasıl aşırı mı büyük?