- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka aydınlatma teknolojisi. Daha fazla LED ve daha fazla karartma bölgesi olduğundan, Mini-Led ekranlar daha iyi kontrast, daha parlak ve zengin renkler veriyor.mini led ne oluyor
Arka aydınlatma teknolojisi. Daha fazla LED ve daha fazla karartma bölgesi olduğundan, Mini-Led ekranlar daha iyi kontrast, daha parlak ve zengin renkler veriyor.mini led ne oluyor
H.o.şimdi sipariş verdim H.O.? G.O.?
sağolun hocam
yarın gelecek hala karar vermemiş olursanız yazarım.Ben de almayı düşünüyorum da. Bilgisayara bağlayacağım. Çok mu büyük olur ? Panel olarak quantum mini LED olarak geçiyor sitesinde. Va panel diye göremedim ben ama. Ekran kartım 4080. Bunu mu almalıyım yoksa başka öneriniz var mı ?
Kullanım mesafenize bağlı. Ama gamepadle arkanıza yaslanıp oynuyorsanız çok sıkıntı olmaz bence. Çok yakın kullanıma uygun değil bu boyut.Ben de almayı düşünüyorum da. Bilgisayara bağlayacağım. Çok mu büyük olur ? Panel olarak quantum mini LED olarak geçiyor sitesinde. Va panel diye göremedim ben ama. Ekran kartım 4080. Bunu mu almalıyım yoksa başka öneriniz var mı ?
ben tam olarak öyle yaptım. masanın karşısına koltuk çektim kargonun gelmesini bekliyorumTV alacağıma bunu alırım daha iyi yeminle.
Şuan eşyalı evdeyim de ilerde eşya alırsam TV yerine bunu alırım kasayı getir götür yaparım olmadıben tam olarak öyle yaptım. masanın karşısına koltuk çektim kargonun gelmesini bekliyorum![]()
bakalım 2.5 metrede izleyeceğim zevk verecek mi. tek sıkıntı ekran kartım zayıf dlss ile falan çözmeye çalışacağım.Şuan eşyalı evdeyim de ilerde eşya alırsam TV yerine bunu alırım kasayı getir götür yaparım olmadı![]()