Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Odyssey Neo G7 43'' Mini-Led UHD Monitör 14,799 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Güzel fiyat da kartı daha fazla zorlayan bir de biraz büyük olur bu bana

şimdi sipariş verdim H.O.? G.O.?

Ben de almayı düşünüyorum da. Bilgisayara bağlayacağım. Çok mu büyük olur ? Panel olarak quantum mini LED olarak geçiyor sitesinde. Va panel diye göremedim ben ama. Ekran kartım 4080. Bunu mu almalıyım yoksa başka öneriniz var mı ?

sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de almayı düşünüyorum da. Bilgisayara bağlayacağım. Çok mu büyük olur ? Panel olarak quantum mini LED olarak geçiyor sitesinde. Va panel diye göremedim ben ama. Ekran kartım 4080. Bunu mu almalıyım yoksa başka öneriniz var mı ?
yarın gelecek hala karar vermemiş olursanız yazarım.

Kullanım mesafenize bağlı. Ama gamepadle arkanıza yaslanıp oynuyorsanız çok sıkıntı olmaz bence. Çok yakın kullanıma uygun değil bu boyut.

4080 de 4 k için yeterli olur dlls 3 varken de sıkıntı olmaz uzun süre.

1MS mprt değil de GTG olsa iyi olurmuş. Ben 2 yıldır G7 kullanıyorum. VA panel 1 MS GTG sıfır ghosting.

Şuan eşyalı evdeyim de ilerde eşya alırsam TV yerine bunu alırım kasayı getir götür yaparım olmadı :):)
bakalım 2.5 metrede izleyeceğim zevk verecek mi. tek sıkıntı ekran kartım zayıf dlss ile falan çözmeye çalışacağım.

Va olmasi problem değil mi acaba ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri