Sisteme de bağlı biraz. 4k rahat oynatacak bir sistemse alabilirsin ama 2k sistemiyse pek önermem.arkadaşlar 8-9k bandına 2k ıps monitör mü almak mantıklı yoksa 6-9 taksite bu monitörümü acayip aklımı çeldi bu monitör
güncel sistem yeni topladım pc işlemci amd ryzen 9 7900x3d işlemci ve sapphire rx7900xt ekran kartı mevcut ayrıca fps oyunlarından çok mmorpg ve hikayeli oyun oynuyorum geneldeSisteme de bağlı biraz. 4k rahat oynatacak bir sistemse alabilirsin ama 2k sistemiyse pek önermem.
O zaman al gitsin hocam bunu. 4k rahat oynatır sistemingüncel sistem yeni topladım pc işlemci amd ryzen 9 7900x3d işlemci ve sapphire rx7900xt ekran kartı mevcut ayrıca fps oyunlarından çok mmorpg ve hikayeli oyun oynuyorum genelde
tamamdır teşekkürler peki kasım indiriminde düşme ihtimali var mı yoksa şuan en uygun fiyat mı?O zaman al gitsin hocam bunu. 4k rahat oynatır sistemin
Mmorpg için gereksiz olur bu monitör ama fps oyunlarında tadından yenmiyor hocam.Sizinkine benzer sistemim var aktif olarak kullanıyorum.Tavsiye ederim.güncel sistem yeni topladım pc işlemci amd ryzen 9 7900x3d işlemci ve sapphire rx7900xt ekran kartı mevcut ayrıca fps oyunlarından çok mmorpg ve hikayeli oyun oynuyorum genelde
FPS oyunlarla hiç alakam yok o yüzden 2k düşünüyordum da 2k iyi bir monitörde 8k dan başlıyorMmorpg için gereksiz olur bu monitör ama fps oyunlarında tadından yenmiyor hocam.Sizinkine benzer sistemim var aktif olarak kullanıyorum.Tavsiye ederim.
Güzel ve yerinde bir tespit bence.Boşa masraf etmeyin o halde.2k alın derimFPS oyunlarla hiç alakam yok o yüzden 2k düşünüyordum da 2k iyi bir monitörde 8k dan başlıyor
tamamdır teşekkürler o zaman 2k dan devamGüzel ve yerinde bir tespit bence.Boşa masraf etmeyin o halde.2k alın derim
Normal fiyat aslında, piyasadan 1000 lira aşağı satıyor sadece. Uzun zamandır 15 bandındaydı fiyatı. Bundan bir tık iyi olan M28U da o civarda 15-15.5Niye bu kadar ucuz? 2K msi aldım ben 10k ya
Neyse benim pc 4k yı kaldırmaz zatenNormal fiyat aslında, piyasadan 1000 lira aşağı satıyor sadece. Uzun zamandır 15 bandındaydı fiyatı. Bundan bir tık iyi olan M28U da o civarda 15-15.5