Hocam tekrar bir satin alma deneyebilir misiniz rica etsem ben satin alamiyorum bende mi bir sorun var acaba ?
Hocam tekrar bir satin alma deneyebilir misiniz rica etsem ben satin alamiyorum bende mi bir sorun var acaba ?
Ödeme kısmına kadar geldim.Hocam tekrar bir satin alma deneyebilir misiniz rica etsem ben satin alamiyorum bende mi bir sorun var acaba ?
Bende 21 yazıyor. Senden sonra sipariş vermeme rağmen. Konumdan herhalde.
O Tahmini ona bakma. Yarın verilirse çarşamba bizde olur.Bende 21 yazıyor. Senden sonra sipariş vermeme rağmen. Konumdan herhalde.Alıntıyı görüntüle
Hoparlör önerin var mıdır? Monitör gelmeden almayı düşünüyorum bir tane.O Tahmini ona bakma. Yarın verilirse çarşamba bizde olur.
Bende lecoo var.Hoparlör önerin var mıdır? Monitör gelmeden almayı düşünüyorum bir tane.
hocam boğukluk var mı? anker ve hp almıştım. hp çok boğuk olunca iade ettim sonarla da ankerin netliği artırdım ama aklımda lecoo kaldı. net bir ses arıyorum basstan önceBende lecoo var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Memnunum.
var mı linki?Bende lecoo var.
var mı linki?
Yok hocam. Oyunları bile bundan oynuyorum. Çok memnunum. Çok temiz sesi var. Ama böyle ürünler biraz şans işi.hocam boğukluk var mı? anker ve hp almıştım. hp çok boğuk olunca iade ettim sonarla da ankerin netliği artırdım ama aklımda lecoo kaldı. net bir ses arıyorum basstan önce