❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Hocam evet ya güzel monitör. Oled alacaksamda almışken 32 inç 4k alacağım o yüzden bu monitörlerde indirim bekliyorum şu an ihtiyacım yok OLEDE gördüm beğendim ama o kadar para veremiyorum şu anlık
Bende bu konudaki monitörü aldım ama iptal edecem kargoda. 29k ya smart özelikli 32inç 4k oled satılmıştı, onun gibi bir şey düşerse alacam

Konu sahibi g81sf in 32 inçliğini paylaştı hocam.
Güncel panel almak bence her zaman daha iyidir hocam 360hz de eski haliyle stok bitirme amaçlı satıldı alan çok oldu ama benim içime sinmedi şahsen sonradan revizyonla katman ekleme soğutma iyileştirme falsn oluyor para veriliyorken o kadar güncel olsa baş ağrıtma ihtimali düşer

Gelince bir yorum atarsınız artık merak ediyorum 4k 27 inçi :). Bende 360hz olanı iade edip philips evnia 2k 180hz imle devam edicem yola.
Tabi ki hocam. Bende merak ediyorum gerçekten. Ama benim ki 32 inç lik, 27 inç liğini almadım hocam büyük seviyorum 😉🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hala aynı:D
Kocaeli falansa DHL olabilir.
Tam tersi Nevşehir 😅

Bende bu konudaki monitörü aldım ama iptal edecem kargoda. 29k ya smart özelikli 32inç 4k oled satılmıştı, onun gibi bir şey düşerse alacam
O bunun bir önceki modeli sanırım stokta yok o artık ayrıca smart olunca ne oluyor ki hocam. O monitör mü iyiydi bu mu iyi

Zaten 32 inç olan eğitim indirimiyle 40 küsüre satılıyor daha da düşeceğini uzun süre sanmıyorum
Siz değince baktımda hocam öğrenci indirimiyle fiyatı düşmüyor ki 27 liğinde 32 liğinde.
27 46k 32 51k gözüküyor

Hangisi hocam g80sd direkt stokta yok yeni modeli de ön siparişte eğitim indiriminde değil
Aynen öyle

Son düzenleme:
Bunun girdiği gün o da girdi diye hatırlıyorum konu sahibi de ondan aldı hatta ben mi yanlış biliyorum
Yok hocam yanlış hatırlıyorsunuz bunun 32 liğini aldım, 27 lik ile arada 11-12k fark var, ama ne yapıyım. Şuan imzadaki monitöre alıştım, aşağısı kurtarmaz attan ini eşe binmek koyar.

Konu sahibi g81sf in 32 inçliğini paylaştı hocam.
Evet hocam her ikisinide paylaştım 27 liğini de 32 liğinide

Arkadaşlar 360hz veya diğerini iade eden oldu mu? Ekrandaki bandı koydunuz mu iade ederken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,961
Üyeler
184,543
Son üye
Almancı36
Geri