J johan 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 3,020 Dahası Reaksiyon skoru 1,574 İsim ismail 29 Ağustos 2023 #27 Isofyan yazmış: Ne kadara aldınız 100x zoomu iyi mu eksileri ve artıları nelerdir Devamı için tıklayın... 42 gibi bir fiyata almış olmam lazım hatırlamıyorum tam.Kamera performansı fazlasıyla tatmin edici.Eksi yanına denk gelmedim şimdilik.
Isofyan yazmış: Ne kadara aldınız 100x zoomu iyi mu eksileri ve artıları nelerdir Devamı için tıklayın... 42 gibi bir fiyata almış olmam lazım hatırlamıyorum tam.Kamera performansı fazlasıyla tatmin edici.Eksi yanına denk gelmedim şimdilik.
G Garipbirfizikci 80+ Bronze Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 835 16 Ekim 2023 #28 Hortlatıyor olabilirim, öğrenci indirimiyle SSD alan var mı? yada SSD'de indirim oluyor mu Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Ekim 2023 Garipbirfizikci yazmış: Hortlatıyor olabilirim, öğrenci indirimiyle SSD alan var mı? yada SSD'de indirim oluyor mu Devamı için tıklayın... Olmuyormuş arkadaşlar... Son düzenleme: 16 Ekim 2023
Hortlatıyor olabilirim, öğrenci indirimiyle SSD alan var mı? yada SSD'de indirim oluyor mu Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Ekim 2023 Garipbirfizikci yazmış: Hortlatıyor olabilirim, öğrenci indirimiyle SSD alan var mı? yada SSD'de indirim oluyor mu Devamı için tıklayın... Olmuyormuş arkadaşlar...