Neler Yeni

Yardım samsung öğrenci indirimi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Telefonu garantiye yollayınca yanında kulaklığıda mı gönderiyoruz. Tersi mümkün olabilir de bu haliyle bir kere yasal olmaması lazım. Sonuçta telefona para vermişsin, incelemek lazım ama garanti belgeleri yönetmeliğinde yazıyordur her şey. Mesela kulaklığı kaybettim desem telefonu garanti dışı mı bırakacaklar öyle şey olmaz.

Belki kulaklık garantisi için telefon şartı vardır onun sebebi de hediye geldiği için fatura kesilmiyordur belki bilmiyorum.
bana @HmzaY söylemişti çok bir bilgim yok. buds 2 pro almıştım 1k ile.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
kulaklığıda mı gönderiyoruz.
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklığı kaybettim desem telefonu garanti dışı mı bırakacaklar öyle şey olmaz.
öyle oluyor.

sana yollanan garanti kapsamındaki kutu içeriği tlefon + kulaklık oluyor. O yüzden tüm paketi yollamak zorunda kalıyorsun

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
kendi sitesinden alırsak 128 gb yanında 1k lık buds 2 hediye + 3 k lık watch 4 500tl ye geliyor toplam hepsi 29k ya geliyor toplam 4 k civarında ekstra ürün geliyor telefon 25 k ya gelmiş oluyor mantıken burdan almak düşünülebilir.

Ekler

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    47.2 KB · Hit: 67

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S23 ultra kafami karistiriyo

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
100x zoom beni benden aliyp valla bizim ev de uygun çok kullanırım eğlenceli olur 😂
Bu arada s23 ile s23 ultra arasında nasıl büyük farklar var veya s22 ultra

45.7k hepsiburadada
Kamera + işlemci. Satıcı hepsiburada ise alınır.Düz s22 ile s23 ü önermiyorum çok ufak kalıyor ekranları.Almışken ultra en kötü plus'ı alınır.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kamera + işlemci. Satıcı hepsiburada ise alınır.Düz s22 ile s23 ü önermiyorum çok ufak kalıyor ekranları.Almışken ultra en kötü plus'ı alınır.
Satıcı Hepsiburada değil ama bir sıkıntı çıkmaz bence. Zamanında cogunun şuan nefret kustugu, asla beğenmedigi epttavm üzerinden telefon almıştım orjinal ve hala calisiyo bı sıkıntı çıkarmadı

S23plus ile s23 arasında sadece ekran boyutu farkı mi var acaba? S23 ultra veya s22 ultra istiyorum ama o kadar para veriyor olmak da koyar. Nasıl bı yol izlemeliyim sizce hocam? Ve s24 mu beklesem kaça çıkar acabaa

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
Satıcı Hepsiburada değil ama bir sıkıntı çıkmaz bence. Zamanında cogunun şuan nefret kustugu, asla beğenmedigi epttavm üzerinden telefon almıştım orjinal ve hala calisiyo bı sıkıntı çıkarmadı

S23plus ile s23 arasında sadece ekran boyutu farkı mi var acaba? S23 ultra veya s22 ultra istiyorum ama o kadar para veriyor olmak da koyar. Nasıl bı yol izlemeliyim sizce hocam? Ve s24 mu beklesem kaça çıkar acabaa
Bütçe varsa s24 beklenebilir.Yoksa s22 ultra alınır.Tercihimi s22 ultradan yana kullanmıştım güzel telefon.Modelleri karşılaştır internet üzerinde farkları daha rahat görebilirsin.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Bütçe varsa s24 beklenebilir.Yoksa s22 ultra alınır.Tercihimi s22 ultradan yana kullanmıştım güzel telefon.Modelleri karşılaştır internet üzerinde farkları daha rahat görebilirsin.
S22 ultra mi kullanıyorsunuz hocam siz?

S22 ultra 256 ile s23ultra 256arasinda yaklaşık 5klik bı fark var. Bence almışken s23ultra daha iyi gibi ama o kadar para vermek istemiyorum ya :(

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
S22 ultra mi kullanıyorsunuz hocam siz?

S22 ultra 256 ile s23ultra 256arasinda yaklaşık 5klik bı fark var. Bence almışken s23ultra daha iyi gibi ama o kadar para vermek istemiyorum ya :(
evet s22 ultra 256 gb aldım yaklaşık 3 hafta önce sanırsam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR