Maalesef, bunun üzerine hediye parası 50 TL ile sınırlı kalmış. Market alışverişinde geçerli 500 TL üzeri 50 TL hediye para vardı onu da kaldırmışlar...Ciddi misin? Yuh be!
Maalesef, bunun üzerine hediye parası 50 TL ile sınırlı kalmış. Market alışverişinde geçerli 500 TL üzeri 50 TL hediye para vardı onu da kaldırmışlar...Ciddi misin? Yuh be!
Onu farketmedim o da kötü olmuş.Maalesef...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fatura içinde alt limit 500 TL getirmişler, 50 TL' den 500 TL ??
Benimki geldi. 2 gün sonra takabilicem sisteme.Samsung PM9A1 512GB Link
Bilmeyenler için; Samsung 980 Pro'nun OEM versiyonu, değerleri ona çok yakın (%3-4 980 Pro daha hızlı ama fiyat olarak bu çok daha avantajlı)
Kuponla ~100₺ daha uyguna gelir. 70₺ fark ile 3 taksit var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır bu laptop çıkması. Muhtemelen HP laptoptan söküldü. Sisteme takar takmaz Crystaldiskmark açın birkaç saat kullanma ve 100-200GB okuma yazma göreceksiniz. Bana da aynısı gelirse önceki mesajda yazdığım HP sitesindeki driverı yüklerim.Benimki geldi. 2 gün sonra takabilicem sisteme.
https://h30434.www3.hp.com/t5/Noteb...are-upgrade-Samsung-PM9A1-512-GB/td-p/8502105 Yazma hızında sorun olanın biri sorunu aşağıdaki firmware ile düzeltilmiş.Tamamdır bu laptop çıkması. Muhtemelen HP laptoptan söküldü. Sisteme takar takmaz Crystaldiskmark açın birkaç saat kullanma ve 100-200GB okuma yazma göreceksiniz. Bana da aynısı gelirse önceki mesajda yazdığım HP sitesindeki driverı yüklerim.
Yine örnek:
SSD low speeds - NVMe SAMSUNG MZVL2512HCJQ-00BH1
Hi, I have a problem with my SSD. Its speeds are extremely low, the performance of the SSD is low. I tried my best to solve this problem, but in vain. The laptop was bought new, the lifespan of the SSD is 99%. It also warms up a lot in normal activities. I understand that there are firmware...h30434.www3.hp.com
Doğrudur hocam ama 2023 tarihli. Benim paylaştığım ocak 2024. Benimki geldiğinde deneyeceğim.https://h30434.www3.hp.com/t5/Noteb...are-upgrade-Samsung-PM9A1-512-GB/td-p/8502105 Yazma hızında sorun olanın biri sorunu aşağıdaki firmware ile düzeltilmiş.
Güncellemeye gerek kalmayabilir o zaman.Doğrudur hocam ama 2023 tarihli. Benim paylaştığım ocak 2024. Benimki geldiğinde deneyeceğim.
Ürün etiketinde yazan FW versiyonu ile en son paylaştığınız linkteki FW birebir aynı koda sahip. Muhtemelen gelen SSD içinde zaten o yüklü.
ben istanbuldayım benim sipariş hala kargoya verilmedi senin sipariş ne ara geldi ilginçBenimki geldi. 2 gün sonra takabilicem sisteme.
Hocam aynı gün 2 farklı sipariş verdim. Biri hemen kargolandı ve şimdi geldi diğeri ise hala verilmedi. SSD çıkma. Leke bile vardı üstünde ama el lekesi çok hafif. Test ediyorum şu an. Bana gelen Kore üretimi ve 2.8A değil 2.5A çekiyor. Daha az ısınır diye tahmin ediyorum. 2023.05 yazıyor tarih olarak. Tek eksisi FW 3 değil de 2 olması. Sorun çıkmadıkça güncelleme yapmayanilirim. Modeli PM9A1a.ben istanbuldayım benim sipariş hala kargoya verilmedi senin sipariş ne ara geldi ilginç