❌İndirim Bitti! Samsung PM9A1 512GB PCIe 4.0 ~6500/5000 MB/s SSD 1160₺ n11 (DRAM var)

İndirim bitmiş bu tarz muadil f/p ssd öneriniz var mı dram olması önemli.

Anakartımda 2. SSD slotum boş bunu alıcaktım para yüklerken bitmiş. Neyse öneriniz var mı arkadaşlar?

Nays hesaplarını yavaştan kapatmak lazım. Müşterisi artınca kampanyayı iyice kötüleştirdiler

Nays hesaplarını yavaştan kapatmak lazım. Müşterisi artınca kampanyayı iyice kötüleştirdiler
Gerçekten de öyle yapmak lazım ama bilirsiniz bizim ülkede her olumsuz olayda tepkisiz kalınır.

Gerçekten de öyle yapmak lazım ama bilirsiniz bizim ülkede her olumsuz olayda tepkisiz kalınır.
Fatura dışında en ufak harcamada kullanmayı bıraktım. Fatura için başka bir uygulama bulursam nays ı kapatırım herhalde. Papara dan sonra sıra nays a geldi.

Olumsuz bir olay değil bu böyle olacağı belliydi faydalandık tamam kullanmıyoz artık

Hadi spotifydır netflix youtubedur bunlarda anlaşıyolardır ama e-ticaret daha başka hangi ürün alacağında kısıt da yok

Almışken 2-3 adet alsaydım keşke. Çok temkinli yaklaştım 1 adet aldım ve fırsat kaçtı. Çok sağlam SSD. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Tesellisi de ödeme yöntemim oldu :)
1738406742192.png

Not: Bu arada getirfinans artık getir ve n11 işlemlerinde %10 değil %5 getirpara veriyormuş bu ay itibariyle, bu sipariş vasıtasıyla öğrendim (26 getirpara verdi). Nays'ın da getirfinans'ın da tadının kaçtığı bir zaman oldu şubat ayı.

onunla kalmamış hediye parayıda %5'e düşürmüşler %20'lerden nerelere geldik...
Maalesef...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fatura dışında en ufak harcamada kullanmayı bıraktım. Fatura için başka bir uygulama bulursam nays ı kapatırım herhalde. Papara dan sonra sıra nays a geldi.
Fatura içinde alt limit 500 TL getirmişler, 50 TL' den 500 TL ??

Geri