Neler Yeni

Samsung S20 FE Alınır Mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar iyi günler. Bir akrabama telefon alacağız ve bütçesi yani taş çatlasa 5.5K civarı falan. Telefon arıyor ve ekran, kameraya falan çok önem veriyor. Yani kısaca güzel bir F/P bir telefon istiyor. Benim aklımda İphone SE 2020 ve Samsung S20 FE var ancak Samsung'da biraz endişeli. Yani sebepsiz yere. İphone'u denemek istiyor ama ekranından da şüpheli (Küçüktür, beni idare etmez gibisinden.). Sizce hangi telefonu almalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Marka takıntısı yok :)

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İşlemciyle alakalı problemleri olan bir cihaz. Samsung bile işlemcide değişikliğe gitti:

Ayrıca bazı serilerde ghost touch adı verilen dokunmatik ekran sorunu var. Bence alınmaz. Akrabanız çok oyun oynamıyorsa Samsung A72'ye bakabilirsiniz. İşlemci gücü dışında eksiksiz bir cihaz. Akrabanız Apple ve Samsung dışındaki markalara sıcak bakmıyor sanırım, diğer markaları önermedim.

Xayphelix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çakır
Arkadaşlar iyi günler. Bir akrabama telefon alacağız ve bütçesi yani taş çatlasa 5.5K civarı falan. Telefon arıyor ve ekran, kameraya falan çok önem veriyor. Yani kısaca güzel bir F/P bir telefon istiyor. Benim aklımda İphone SE 2020 ve Samsung S20 FE var ancak Samsung'da biraz endişeli. Yani sebepsiz yere. İphone'u denemek istiyor ama ekranından da şüpheli (Küçüktür, beni idare etmez gibisinden.). Sizce hangi telefonu almalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
marka takıntısı var mı xiomi huawei nasıl bakıyor

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani marka takıntısı yok ancak hani aklında bunlar varmış. Fiyatını hak edecekse diğer markalara yönelebilir. Yani bir takıntısı yok marka konusunda.
marka takıntısı var mı xiomi huawei nasıl bakıyor
İşlemciyle alakalı problemleri olan bir cihaz. Samsung bile işlemcide değişikliğe gitti:

Ayrıca bazı serilerde ghost touch adı verilen dokunmatik ekran sorunu var. Bence alınmaz. Akrabanız çok oyun oynamıyorsa Samsung A72'ye bakabilirsiniz. İşlemci gücü dışında eksiksiz bir cihaz. Akrabanız Apple ve Samsung dışındaki markalara sıcak bakmıyor sanırım, diğer markaları önermedim.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
S20 FE şimdilik alınmaması gereken bir cihaz. Yani en azından Türkiye'de.
A52 veya A72 bakabilir akrabanız. Ben A52 alırdım, A72 ile aralarında hiç fark yok neredeyse. Ancak fiyat farkı fazla.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
5500 liralara S20 alabilirsiniz.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
En ucuz 5900TL falan. Aslında o bütçelere de çıkmak istemiyor çünkü hani ufak birkaç şeye harcamak istiyor. İşte kulaklık olsun, kılıf, cam falan bunların kalitelisini almak istiyor.
Ben olsam S20 alırdım. Üst düzey bir telefon, fiyatı uygun.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
A52 alın geçin derim ben. samsung dışına çıkamıyorsa.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani aslında 5.5K verebilir ama yukarıda da belirttiğim gibi hani kulaklık falan alacakmış, ondan dolayı daha düşük kalmasını istiyor bütçenin. Ortalama 5000-4500TL arası işte.
4200TL A52
5100TL POCO F2
5300TL Mİ 10 T
Benim tavsiyem Mİ 10 T olur geri kalan parayada kulaklık alır.
Başka yerlerde daha ucuza satılıyor olabilir ama ben amazon dışı büyük alışveriş yapmıyorum sonra sorun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775