Geçen bi 10k bandında telefon önerisi açmıştım fakat indirimde olduğunu gördüm.Fakat bu telefonun 2 tür işlemcisi varmış.Birisi snapdragon 888 diğeri samsung 2100.888olan sanırım kronik sorunluymuş.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ne İçin Kullanacağına Bağlı Hocam Günlük Kullanım İçin Gayet Yeterli .Geçen bi 10k bandında telefon önerisi açmıştım fakat indirimde olduğunu gördüm.Fakat bu telefonun 2 tür işlemcisi varmış.Birisi snapdragon 888 diğeri samsung 2100.888olan sanırım kronik sorunluymuş.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Performans olarak çok yakınlar. 888 biraz ısınıyor okadar. Kamera beklentiniz varsa bu bütçede kamera olarak en iyi telefon bu.Birisi snapdragon 888 diğeri samsung 2100.888olan sanırım kronik sorunluymuş
Genel bir günlük kullanım.Normalde m34 düşünüyordum sonra acaba uzun ömürlü olur mu diye düşündüm.Aktif olarak a32 kullanıyorum fakat şu aralar sarj olurken ısınma durumu oluyor.Uyarı veriyor.Ne İçin Kullanacağına Bağlı Hocam Günlük Kullanım İçin Gayet Yeterli .
Bende A34'ten Geçmeyi Düşünüyorum .
Öğrenci İndirimi İle Alacaksan M34 Alabilirsin Hocam .
Öğrenci indirimi üniversiteliler içindi değil mi?Ek olarak öğrenci indirimiyle 5320tl mi oluyorduÖğrenci İndirimi İle Alacaksan M34 Alabilirsin Hocam .
Harici S21 FE 2.Nesil İyi Bir Tercih Olacaktır .
Evet Üniversiteliler İçin Hocam Ben M34 Deyince Üniversitelisiniz SandımÖğrenci indirimi üniversiteliler içindi değil mi?Ek olarak öğrenci indirimiyle 5320tl mi oluyordu
Üniversiteye bu dönem geçiyorum.2 aya üniversiteliyim yani.5320tl ye aslında bedava gibi bir şey fakat ücret iadesi sıkıntısı mı ne yaşanıyormuş sanırım.Evet Üniversiteliler İçin Hocam Ben M34 Deyince Üniversitelisiniz Sandım
Evet Öyle Bir Durum Söz Konusu .Üniversiteye bu dönem geçiyorum.2 aya üniversiteliyim yani.5320tl ye aslında bedava gibi bir şey fakat ücret iadesi sıkıntısı mı ne yaşanıyormuş sanırım.
Uğraşılmaz gibi.Aslında easycepten iphone alasım var fakat easycep gibi yerlere de güven olmuyor.Her şeyi değişmişte gelebilir 0 da gelebilir diyeceğim fakat 0 gelme olanağı milyonda birdir.Şu anda da samsung s21 fe veya 2.el samsung s23 fe olabilir diye düşünüyorum.Evet Öyle Bir Durum Söz Konusu .
Yenilenmiş Telefonlara Karşıyım Ben HocamUğraşılmaz gibi.Aslında easycepten iphone alasım var fakat easycep gibi yerlere de güven olmuyor.Her şeyi değişmişte gelebilir 0 da gelebilir diyeceğim fakat 0 gelme olanağı milyonda birdir.Şu anda da samsung s21 fe veya 2.el samsung s23 fe olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada samsung m34ü samsung sitesinden alınarak ücret iadesi yapılıyor değil miYenilenmiş Telefonlara Karşıyım Ben Hocam
sarı sitede sağlam s21fe satan tanıdığım var kişisel kullandı oyun falanda oynamıyor temiz telefondur istersen oralardan temiz bir telefon bulabilirsinUğraşılmaz gibi.Aslında easycepten iphone alasım var fakat easycep gibi yerlere de güven olmuyor.Her şeyi değişmişte gelebilir 0 da gelebilir diyeceğim fakat 0 gelme olanağı milyonda birdir.Şu anda da samsung s21 fe veya 2.el samsung s23 fe olabilir diye düşünüyorum.