Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S21 FE Snapdragon 2. Nesil 15.999 TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Kara Kartal
2100 çöpüne daha iyi diyecek kadar düştünüz mü? 10 benchmark sonrası 2100 75 derece oluyor. (888 40-45 derece)
888 için söylüyorum batarya tüketen işlemci benim için değersiz ve çöptür exynos işlemci de asla almam

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Honor'un ekran Oled değil, düz Amoled. parlaklık, çözünürlük ve Renk olarak Honor daha iyi

kamera olarak Dxomark puanında Honor bariz farkla önde ancak 4K 60FPS video bile çekemiyor. Video çekmeyi seven arkadaşları üzecektir.

İşlemci olarak %6-7 farkla S21Fe Daha iyi

malzeme kalitesi olarak S21FE metal kasaya sahip, arkası ise plastik. Honor komple plastik

Şarj Watt desteği olarak Honor daha iyi ancak Honor'da kablosuz şarj ve kablosuz ters şarj özelliği yok. S21FE'de ikisi de var.

S21 FE'de IP68 var. S20FE cihazımı 50 kere havuza sokmuşumdur tık demedi. S21FE'de de sıkıntı olmayacaktır.

çoğu kullanıcıya pek önemli olmasa da S21FE'de USB3.2 Gen1 Type C portu var. Dosya trasferinde büyük kolaylık sağlar. Honor USB 2.0

Son olarak hiçbir Android cihazın arayüzü Samsung'unki kadar stabil ve kapsamlı değil. S21FE zaten arayüzü ile kıyasa 1-0 başlıyor.

Tercih alıcıya kalmış. seçim zor
hocam gündelik kullanım-oyun için hangisi daha iyi ortalama

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ömer Murat KARACA
hocam gündelik kullanım-oyun için hangisi daha iyi ortalama
Oyun için Samsung'u pek tavsiye edemeyeceğim. S20FE (Snapdragon 865) ve Tab S9FE Plus (Exynos 1380) cihazlara sahibim. Telefon 10-15 dakikadan sonra hız kesip 30FPS'e sabitliyor. Tablete direkt sınır koymuşlar yetsin yetmesin hep 30FPS oynatıyor. Gündelik kullanıma S21FE derdim.

A_TURAN_A

80+ Bronze
20 bin liraya kadar en fiyat performans bu telefon diyebilir miyiz o zman , anladığım akdarıyla honor 200 den de mantıklıymış

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
Abi yıl olmuş 25 böyle taraflı yorum yapmayın megapikselin önemi yok 200 300 1000 megapikselli samsunglar kamera açısından dxomarkta ilk 30a giremiyor onun haricinde o inceliğin önemi yok 0,2 mm. Ayrıca işlemci konusu yanlış bilgi çok daha güçlü işlemci snapdragon 888 dayanıklılık sertifikaları da var honorda bu yok yağmurda kullanmak bir risk içeriyor yani, kablosuz şarj desteği var s21fe'de kayıt seçeneklerinde fps değerleri de daha yüksek birebir denk telefonlar ihtiyaca göre istenilen telefon tercih edilir öyle bir fark yok

pardon şu emojiyi unutmuşum
;)
Adam megapiksele bakmamış zaten oraya sensör farkını koymuş Samsung fanboyları olarak okusanız orayı anlayacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam megapiksele bakmamış zaten oraya sensör farkını koymuş Samsung fanboyları olarak okusanız orayı anlayacaksınız
Honorun sensörü çok daha güncel bir Sony sensörü

Sd888 çok güç tüketip 10 performans sağlayabiliyor ama honor 200ün işlemcisi çok daha güncel olduğu için onun kullandığı güçten çok daha az güç kullanıp 9 performans veriyor bunuda anlamanız lazm

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Samsung fanboyu olduk bugünde, megapikseli oraya örnek olarak yazdım gayette yerinde bir örnek mesajın %90ı işlemci konusundaki yanlış bilgi ve honorda olmayıp samsungda olan özelliklerken sadece megapiksele yanıt vermişsin. Honor fanboyu olarak okusan mesajı anlayacaksın, apple'cı adama bile samsung savundurttunuz ya size helal olsun

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
Honorun sensörü çok daha güncel bir Sony sensörü

Sd888 çok güç tüketip 10 performans sağlayabiliyor ama honor 200ün işlemcisi çok daha güncel olduğu için onun kullandığı güçten çok daha az güç kullanıp 9 performans veriyor bunuda anlamanız lazm
2. Nesilde Sony sensörü var diye biliyorum, ayrıca işlemci olarak demek istediğimiz o zaten. 9 değil 8 ama daha çok.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
2. Nesilde Sony sensörü var diye biliyorum, ayrıca işlemci olarak demek istediğimiz o zaten. 9 değil 8 ama daha çok.
tamam sony sensörü var zaten ama sony bir tane sensör üretip bırakmadı bu işi sürekli güncel sensör üretiyorlar. Honor daki sensör çok daha güncel aradaki çıkış zamanı farkından dolayı

Samsung fanboyu olduk bugünde, megapikseli oraya örnek olarak yazdım gayette yerinde bir örnek mesajın %90ı işlemci konusundaki yanlış bilgi ve honorda olmayıp samsungda olan özelliklerken sadece megapiksele yanıt vermişsin. Honor fanboyu olarak okusan mesajı anlayacaksın, apple'cı adama bile samsung savundurttunuz ya size helal olsun
ben honor kullanmadım bile bilmiyorum nasıl telefon ama kağıt üstündeki bilgileri aktarıyorum fanboylukla alakam yok

Top Bottom