Bence biz triplere girdik4
gün stok var deyip sattılar. Seve seve yollayacaklar
Bence biz triplere girdik4
gün stok var deyip sattılar. Seve seve yollayacaklar
Belkide dediğiniz gibi biz triplendik, mediamarkt normalde de geç kargolayan bir mağaza. Belki 1-1.5 haftaya gelirBence biz triplere girdikAdamlar şu konuyu okusa kendi kendilerine triplere girmiş diyebilirler.En kötü 1hafta maksimum 3hafta bekleriz.Baktık olmuyor toplu şekilde thhye başvururz.
Evet.Hem bakalım sizin kargolarınız gelmeden ben mağazadan teslim alırım diye düşünüyorum.Alırsam direkt foto atarım merak etmeyınBelkide dediğiniz gibi biz triplendik, mediamarkt normalde de geç kargolayan bir mağaza. Belki 1-1.5 haftaya gelir
Sağlık olsun.Başka telefonlar belki indirime girer.Bundan önce s21 fe indirimdeydi.s22 plus almayı istiyordum ama stok yoktu ve pahalıydı allahım ben bu indirimi nasıl görmedim deliricem(
s21 fe alacaktım gri rengini istiyordum özellikle fiyat git gide yükseliyo bi satıcılar gidiyo zaten hiç yorumlarıda yok ben nasıl bi talihsizim yaEvet.Hem bakalım sizin kargolarınız gelmeden ben mağazadan teslim alırım diye düşünüyorum.Alırsam direkt foto atarım merak etmeyın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık olsun.Başka telefonlar belki indirime girer.Bundan önce s21 fe indirimdeydi.
Bu telefonu takıp edns21 fe alacaktım gri rengini istiyordum özellikle fiyat git gide yükseliyo bi satıcılar gidiyo zaten hiç yorumlarıda yok ben nasıl bi talihsizim ya
![]()
Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 128 GB fiyatları 16.449,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 128 GB özelliklerini incele, 26 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bu telefonu takıp edn
Olur bence.Beyler black friday bekleyeyim mi telefon almak için yine böyle mi olur fiyatlar
Alıntıyı görüntüle
2 haftadır bekliyorum ama tık yok s23 fe alıcağım sanırım..
Belli degil beklemedeyiz bizde önümüzdeki haftaya dogru kesinlesirbeyler durum ne şimdi bende aldım kartı patlatıp zaten öğrenciyim son paramla aldım umarım gelir gelmezse para iadesi vs çok uzun sürer mahçup olurum umarım sorun çıkmaz
aga bebeyler durum ne şimdi bende aldım kartı patlatıp zaten öğrenciyim son paramla aldım umarım gelir gelmezse para iadesi vs çok uzun sürer mahçup olurum umarım sorun çıkmaz