Samsung S23 ile Poco X6 pro takas

alignyy07

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5
Selamlar, Geçen sene Ağustos - Eylül ayından beri Poco X6 pro kullanıyorum, artık beni sıkmaya başladı biraz Samsung ekosistemini denemek istiyorum. Cihazım sıfırdan farksız garantisi, faturası ve kutusu mevcut ve kondisyon olarak mükemmel üstüne para vermeden S23 ile takas etmek istiyorum alacağım s23 ufak çiziklere sahip olabilir garantisi bitmiş olabilir. Böyle bir takas mümkün olur mu? Fikirlerinizi ve düşüncelerini bekliyorum. :)

Gereksiz macera arayışı diye yorumladım.
Yinede değerlendirilebilir.
Eğer ciddi kozmetik sıkıntıları yoksa s23 güzel cihaz.

Gereksiz macera arayışı diye yorumladım.
Yinede değerlendirilebilir.
Eğer ciddi kozmetik sıkıntıları yoksa s23 güzel cihaz.
hocam haklısınız fakat x6 pro kamera ve yazılım anlamında tatmin etmiyor önceden oyun için almıştım artık oyun oynamayı bir kenara bıraktım kamera ve günlük kullanım daha ön planda oldu o nedenle böyle bir değişiklik yapma ihtiyacı duydum sizce bu takas iPhone 6s veripte 16 pro almak gibi olmaz dimi neredeyse bir kaç konu dışında yakın cihazlar diye düşünüyorum

Galaxy S23' ü satan kişinin telefonu temiz kullandığından emin olmak çok zor. Telefon dışarıdan temiz gözükebilir fakat bazı işçilikler oluyor ki telefonun içi kan ağlıyor. Gereksiz maceraya girmenizi tavsiye etmem.

cıhazından memnunsan macera arama derim sıkılmak ayrı

S23 daha pahalı olduğu için direkt sadece cihaz takasıysa mantıklı. Üstüne 3 bin falan verme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,701
Üyeler
184,482
Son üye
erauys
Geri