Babamda var teknik ozelliklerden falan anlamam ama bataryasi pek iyi sayilmaz. O kadarlik bir telefona yakismiyor bence. Sarji hizli bitiyor. Onun disinda gayet guzel telefon bence. @şahin doğan daha iyi yardimci olur.Oncelıkle iyi sosyaller ben Samsung s 23 almayı dusunuyorum son bır kez konu acıp S23 nasıldır diye dormak ıstıyorum kullanan veya fıkrı olan var mıdır acaba?
kac saat ekran suresı alıyor acaba ?Babamda var teknik ozelliklerden falan anlamam ama bataryasi pek iyi sayilmaz. O kadarlik bir telefona yakismiyor bence. Sarji hizli bitiyor. Onun disinda gayet guzel telefon bence. @şahin doğan daha iyi yardimci olur.
Hocam detayli bilmiyorum babamin oldugu icin kendim kullanmiyorum yani. Ama cokta iyi bir bataryasi yok yani onun disinda guzel telefon ama. Yani batarya pek iyi degil bence. Koydeyken babamin telefonu modem gibi kullaniyordum yani sadece hotspot ve internet acikken bence fazla sarj gidiyordu. Ama dedigim gibi ben bilgili degilim telefonlar hakkinda. Arkadasi etiketledim zaten o musait oldugunda daha iyi cevap verir. Sadece pek iyi bir bataryasi yok onu soyleyebilirim.kac saat ekran suresı alıyor acaba ?
tamamdır cok tesekkur edıyorumHocam detayli bilmiyorum babamin oldugu icin kendim kullanmiyorum yani. Ama cokta iyi bir bataryasi yok yani onun disinda guzel telefon ama. Yani batarya pek iyi degil bence. Koydeyken babamin telefonu modem gibi kullaniyordum yani sadece hotspot ve internet acikken bence fazla sarj gidiyordu. Ama dedigim gibi ben bilgili degilim telefonlar hakkinda. Arkadasi etiketledim zaten o musait oldugunda daha iyi cevap verir. Sadece pek iyi bir bataryasi yok onu soyleyebilirim.
Oncelıkle iyi sosyaller ben Samsung s 23 almayı dusunuyorum son bır kez konu acıp S23 nasıldır diye dormak ıstıyorum kullanan veya fıkrı olan var mıdır acaba?
yoğun kullanımda boyle sureler verırse gercekten cok ıyı bır sure olurGüzel batarya performansı.Fikir olması açısından.
Yoğun kullanımdan kastın nedir? Parlaklığı sona dayayıp işlemciyi yoracak bir oyun oynarsan uzun süre dayanmaz şarj.yoğun kullanımda boyle sureler verırse gercekten cok ıyı bır sure olur
altarnatıflerıne bakıncada xiaomi tarafında poco x5 pro var ve hıc poco ya bulasmak ıstemıyorumcihaz güzel ancak o kadar para verip 3900 mah batarya almak bana mantıklı gelmiyor bir de üstüne 25 watt şarj cihazı amiral gemisi için çok düşük.
yok yok oyle degıl ortalama bır parlaklıkta gun ıcınde toplamda 4 saat bana ınstagram youtube ve 2 saat cıvarıda oyun ıcın dayansa yeter aslındaYoğun kullanımdan kastın nedir? Parlaklığı sona dayayıp işlemciyi yoracak bir oyun oynarsan uzun süre dayanmaz şarj.