samsung S23 nasıldır?

Kroxzi

80+
Reaksiyon skoru
31
Oncelıkle iyi sosyaller ben Samsung s 23 almayı dusunuyorum son bır kez konu acıp S23 nasıldır diye dormak ıstıyorum kullanan veya fıkrı olan var mıdır acaba?

Oncelıkle iyi sosyaller ben Samsung s 23 almayı dusunuyorum son bır kez konu acıp S23 nasıldır diye dormak ıstıyorum kullanan veya fıkrı olan var mıdır acaba?
Babamda var teknik ozelliklerden falan anlamam ama bataryasi pek iyi sayilmaz. O kadarlik bir telefona yakismiyor bence. Sarji hizli bitiyor. Onun disinda gayet guzel telefon bence. @şahin doğan daha iyi yardimci olur.

kac saat ekran suresı alıyor acaba ?
Hocam detayli bilmiyorum babamin oldugu icin kendim kullanmiyorum yani. Ama cokta iyi bir bataryasi yok yani onun disinda guzel telefon ama. Yani batarya pek iyi degil bence. Koydeyken babamin telefonu modem gibi kullaniyordum yani sadece hotspot ve internet acikken bence fazla sarj gidiyordu. Ama dedigim gibi ben bilgili degilim telefonlar hakkinda. Arkadasi etiketledim zaten o musait oldugunda daha iyi cevap verir. Sadece pek iyi bir bataryasi yok onu soyleyebilirim.

Hocam detayli bilmiyorum babamin oldugu icin kendim kullanmiyorum yani. Ama cokta iyi bir bataryasi yok yani onun disinda guzel telefon ama. Yani batarya pek iyi degil bence. Koydeyken babamin telefonu modem gibi kullaniyordum yani sadece hotspot ve internet acikken bence fazla sarj gidiyordu. Ama dedigim gibi ben bilgili degilim telefonlar hakkinda. Arkadasi etiketledim zaten o musait oldugunda daha iyi cevap verir. Sadece pek iyi bir bataryasi yok onu soyleyebilirim.
tamamdır cok tesekkur edıyorum :)

Güzel batarya performansı.Fikir olması açısından.

cihaz güzel ancak o kadar para verip 3900 mah batarya almak bana mantıklı gelmiyor bir de üstüne 25 watt şarj cihazı amiral gemisi için çok düşük.

Batarya hariç göz kapalı alınır

cihaz güzel ancak o kadar para verip 3900 mah batarya almak bana mantıklı gelmiyor bir de üstüne 25 watt şarj cihazı amiral gemisi için çok düşük.
altarnatıflerıne bakıncada xiaomi tarafında poco x5 pro var ve hıc poco ya bulasmak ıstemıyorum

batarya çok düşük onun harici çok güzel

Yoğun kullanımdan kastın nedir? Parlaklığı sona dayayıp işlemciyi yoracak bir oyun oynarsan uzun süre dayanmaz şarj.
yok yok oyle degıl :D ortalama bır parlaklıkta gun ıcınde toplamda 4 saat bana ınstagram youtube ve 2 saat cıvarıda oyun ıcın dayansa yeter aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,289
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri