Neler Yeni

Android Samsung S23 Ultra vs s25+ vs z flip 5 vs z fold 5

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
Bu yazdığım telefonların hangisini önerirsiniz 14 prodan geçeceğim çok fazla performans farkı hissettirmesin ve pubg de 120 fps versin yeter

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serkan Çorak
Bu yazdığım telefonların hangisini önerirsiniz 14 prodan geçeceğim çok fazla performans farkı hissettirmesin ve pubg de 120 fps versin yeter
Eğer bekleyeceksen yada yd alacaksan oneplus 13 al cidden ben bu kadar arayüzü güzel bir cihaz görmedim androidlerde en iyi arayüz ve seni cidden premium hissettirecek cihazlardan birisi ben 16 pro maxi satıp o13 alcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bekleyeceksen yada yd alacaksan oneplus 13 al cidden ben bu kadar arayüzü güzel bir cihaz görmedim androidlerde en iyi arayüz ve seni cidden premium hissettirecek cihazlardan birisi ben 16 pro maxi satıp o13 alcam
Tr cihazı istiyorum ve samsundan başka marka almam

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
abbas
z flip ve z foldun 0-100 şarj süresi neredeyse 2 saat. onun dışında güzel telefonlar yalan yok. ben olsam s23 ultra alır geçerim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
Z Fold 5 ya da S25+ alacağın cihaz. Z Fold gibi bir cihazı deneyimlemek istiyorsan onu al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
s25+ bekleyip onu alırdım ben, beklemem diyorsan S23U alabilirsin (S23U kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
s25+ bekleyip onu alırdım ben, beklemem diyorsan S23U alabilirsin (S23U kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin)
Pubg kac fps şarjı kac dk doluyor kamera iphonu yakalayabilmismi kasma takılma yasadinmi şu anki aklın olsaydı o zaman yine alırmiydin biraz uzun oldu kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pubg kac fps şarjı kac dk doluyor kamera iphonu yakalayabilmismi kasma takılma yasadinmi şu anki aklın olsaydı o zaman yine alırmiydin biraz uzun oldu kusura bakma
Ve şarj kac saate bitiyor

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

Ve şarj kac saate bitiyor
Pubg hiç denemedim onu yorumlayamam maalesef
şarj süper hızlı ile 35-40dkda doluyor
Kamera cidden gelişmiş ama iphoneye göre biraz daha renkli (efektli) çekiyor gibi garip gelir ilk kullanımında
ben S23U yı 2. telefon olarak aldım aklım olsa gene alırım androidin en tepe noktalarından biri cidden kaliteli.
ne kusuru hocam sorun merak ettiklerinizi söylerim bir kere alıyorsunuz sonuçta kaliteli bir şey olsun aklınızda soru kalmasın.

Kamera cidden gelişmiş ama iphoneye göre biraz daha renkli (efektli) çekiyor gibi garip gelir ilk kullanımında
ben S23U yı 2. telefon olarak aldım aklım olsa gene alırım androidin en tepe noktalarından biri cidden kaliteli.
ne kusuru hocam sorun merak ettiklerinizi söylerim bir kere alıyorsunuz sonuçta kaliteli bir şey olsun aklınızda soru kalmasın.
şarj bitimi sana bağlı, ama normal kullanım 1 günü temiz çıkartıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
Teşekkürler hocam 25 serisi çıksın belki fiyatı ucuzlarsa s24ultraya bakarım olmadı 23ultra alırım flip ve folddan vazgeçtim uzun ince tasarımdan dolayı aldığım zaman editlerim

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Teşekkürler hocam 25 serisi çıksın belki fiyatı ucuzlarsa s24ultraya bakarım olmadı 23ultra alırım flip ve folddan vazgeçtim uzun ince tasarımdan dolayı aldığım zaman editlerim
şimdiden hayırlı olsun hocam, bende 25 serisini beklemeni tavsiye ederim s25+ iyi gelirse direkt o alınır yoksa S23U al (z flip ve foldu deneyimledim daha önce ama ekranlarında kronik sıkıntılar var yaklaşmamanı tavsiye ederim)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
Xiaomi veya diğer androidler dandik geliyor babamda xiaomi var galeriye girince bile reklam çıkıyor bi pdf açınca kendi tarayıcısina atıyor ayrıca 4 ay kapalı kullanamam

Anlamadım hocam ?
Neyini anlamadın dostum Z Fold cihazını deneyimlemek istiyorsan onu al, teknik ve güncellik olarak S25+ he türlü daha üstün. Olay burada sen Z Fold 5'i deneyimlemek istiyor musun, istemiyor musun?

Top Bottom