- Reaksiyon skoru
- 5,717
Hepsibuarada Premium ve Visa kart gerekiyor indirimi alabilmek için.
Son düzenleme:
Hocam 256 GB versiyonu bir tık pahalı maalesef.256 olaydı iyiydi.128 yetmiyor
25k ya 128 iyi fiyat hocam256 olaydı iyiydi.128 yetmiyor
Genelde sonradan puan olarak tanımlanıyo böyle şeyler karta. Direkt düştüğünü hiç görmedim benDeneyen varmı gerçekten 1500 düşüyormu?
Deneyen varmı gerçekten 1500 düşüyormu?
Sepette 750₺ düşüyor. Anladığım kadarıyla 30 bin ₺ ve üstüne 1500₺ indirim yapıyorGenelde sonradan puan olarak tanımlanıyo böyle şeyler karta. Direkt düştüğünü hiç görmedim ben
üst düzey bi indirim değil 600 liraHepsibuarada Premium ve Visa kart gerekiyor indirimi alabilmek için.
Ama piyasaya göre ucuz. Ve sıcak fırsatmı? Sıcak fırsat.üst düzey bi indirim değil 600 lira
Premium um ama Visa kart olayı nedir tam olarak hemen almak istiyorum kartın gelmesini mi bekleyeceğim herhangi bir ücreti olacak mı kartın bilginiz var mıdırHepsibuarada Premium ve Visa kart gerekiyor indirimi alabilmek için.
Kartında visa logosu varsa demekki kartın visa temelli ve bu indirimden yararlanabiliyorsun. Ama visa temelli kartın yoksa yenisini çıkarmaya değmez. Kampanya 2 gün sonra bitiyor zaten.Premium um ama Visa kart olayı nedir tam olarak hemen almak istiyorum kartın gelmesini mi bekleyeceğim herhangi bir ücreti olacak mı kartın bilginiz var mıdır