5 rahat kullanılabilir diye düşünüyorumPeki 5 yıl güncelleme var ama 5 yıl dolmadan yavaşlama olur mu
4 yıl Android güncellemesi alacak. 5 Yıl güvenlik güncellemesi alacak.Peki 5 yıl güncelleme var ama 5 yıl dolmadan yavaşlama olur mu
Çünkü 5 yıl dolmadan yavaşlama olacaksa güncellemenin anlamı olmaz4 yıl Android güncellemesi alacak. 5 Yıl güvenlik güncellemesi alacak.
Mutlaka 5 yılın sonunda yavaşlama olacak. Gelecek yeni Android sürümlerin, uygulamaların yeni sürümleri her zaman daha ağır oluyor.
İOS'da da böyle.
S24 eğer Türkiye özel fiyatlandırma olursa bende geçicem 14 plusdan iPhone 7 ile dolaşmaktan bıktımS23 alıp keyfine baksan seneye Şubat'ta S24 serisi çıkınca değişim kampanyasıyla mantıklı olursa s24'e bile geçebilir
GeçmeS24 eğer Türkiye özel fiyatlandırma olursa bende geçicem 14 plusdan iPhone 7 ile dolaşmaktan bıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet çok iyi telefonum var ama iPhone 7 unutursam çalmıyor telefon
YD amaS23 bir top seviye. Masterpiece cihaz. Paran yetiyorsa al.
Geçme
iPhone dan android e geçme.
S23 önerdim eğer bütçesini artırırsa s23
aslında ben olsam samsung note serisine bakardım çünkü s serisinden daha üst bir seri ve neredeyse fiyatları aynıS23 önerdim eğer bütçesini artırırsa s23+ alıcakmış
O zaman 14 u de 7 yı de sat 13 Mini falan al. Pişman olmazsın. Fark da hissetlezsin. Ayn8 işlemci kullan8yorlar.YD ama
İPhone 7 ile dolaşmak zorundayım hep
Arkadaş sanırım kasa boyutundan bahsetmiş. S23 çerçevesi daha ince olduğu için kasası daha küçük.İki telefonda 6.1 yazıyor epeyde