S24fe mi daha mantıklı bu mus25 fiyatları çok yüksekte çıktı black friday sonrası en ucuz fiyat sadece mor renkte var
fe daha fp ama büyük ekran sevmeyenler bunu tercih edebilirS24fe mi daha mantıklı bu mu
Sanırım bunda snapdragon işlemcisi fe sürümünde exynocs vardı eğer öyleyse bence bu telefon daha mantıklı olucakfe daha fp ama büyük ekran sevmeyenler bunu tercih edebilir
Bu da exynos kral s25 snapdragonla çıktı ama aradaki 20k fiyata değer mi tartışılırSanırım bunda snapdragon işlemcisi fe sürümünde exynocs vardı eğer öyleyse bence bu telefon daha mantıklı olucak
s25 fiyatları çok yüksekte çıktı black friday sonrası en ucuz fiyat sadece mor renkte var
Hocam S24 FE en dip hangi fiyatı gördü? Piyasa araştırması yapıyorumS24fe mi daha mantıklı bu mu
2 si de exynos hocam fe de 2400e versiyonu varSanırım bunda snapdragon işlemcisi fe sürümünde exynocs vardı eğer öyleyse bence bu telefon daha mantıklı olucak
Ben 23500e almıştım kasım sonundaHocam S24 FE en dip hangi fiyatı gördü? Piyasa araştırması yapıyorum
24 zannimcaHocam S24 FE en dip hangi fiyatı gördü? Piyasa araştırması yapıyorum
23.499 TL.Hocam S24 FE en dip hangi fiyatı gördü? Piyasa araştırması yapıyorum
2 si de exynos hocam fe de 2400e versiyonu var
O zaman fe almak daha mantıklı gibi yaBu da exynos kral s25 snapdragonla çıktı ama aradaki 20k fiyata değer mi tartışılır
bende onu dicektimde çok benzer işlemciler aşırı fark yok nerdeyse aynılar yani işlemciden dolayı s24 fe yerine s24 tercih edilmez2 si de exynos hocam fe de 2400e versiyonu var