İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,732
Samsung S24 promosyon kodu ile 31899 TL'e iniyor. Neredeyse Samsung S23 fiyatında. Çok iyi.
Son düzenleme:
Samsung S24 promosyon kodu ile 31899 TL'e iniyor. Neredeyse Samsung S23 fiyatında. Çok iyi.
2000 TL büyük bir indirim sayılır. Ve Samsung S23 fiyatına kadar geriledi.Zaten piyasası 34 olan telefon 32 olunca bedava olmuyor.
Zenginsin meeeen alınır tabiişim düştüğünde emulatör indirmekten sıkıldım, 2. telefon olarak alınır mı?
Hocam bunu 2. telefon olarak alacak kadar zenginmisiniz gerçekten?işim düştüğünde emulatör indirmekten sıkıldım, 2. telefon olarak alınır mı?
Hocam bunu 2. telefon olarak alacak kadar zenginmisiniz gerçekten?
Zenginsin meeeen alınır tabi
Yok o kadar zengin değilim, aktif olarak ip 13 kullanıyorum yakın telefonlar yani. Play storeda olup app storeda olmayan uygulamalara çok işim düşüyor + iphone dışı cihazlara dosya göndermek için samsungun herkese açık quick share özelliğini seviyorum.Hocam bunu 2. telefon olarak alacak kadar zenginmisiniz gerçekten?
Tamam alabilirsin, iphone 15 rakibi bu arada 13 değilYok o kadar zengin değilim, aktif olarak ip 13 kullanıyorum yakın telefonlar yani. Play storeda olup app storeda olmayan uygulamalara çok işim düşüyor + iphone dışı cihazlara dosya göndermek için samsungun herkese açık quick share özelliğini seviyorum.
Dostum ne gerilemesi allah aşkına 1.5 hafta önce hepsiburada 24700 tl ye satıldı s23 az fiyat takibi yap2000 TL büyük bir indirim sayılır. Ve Samsung S23 fiyatına kadar geriledi.