İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,727
Samsung Galaxy S24 FE 8 GB RAM 128 GB Gri - Fiyatı, Yorumları
Galaxy S24 FE 8 GB RAM 128 GB Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alacak arkadaşlar teknoloji mağazalarında mutlaka incelesin. Çerçeveleri biraz kalın onun haricinde bu fiyatta rakipsiz bir cihaz denebilir.![]()
Galaxy S24 FE 8 GB RAM 128 GB Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyolty.gl
Ginede bu fiyat bandında buna rakip olabilecek telefon yok.Dostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.
Samsung S23'den bile ince çerçeveleri var normalde. Ekran gövde oranı %87.8. Sadece ekran boyutu büyük diye size öyle geliyor.Çerçeveleri biraz kalın onun haricinde bu fiyatta rakipsiz bir cihaz denebilir.
Amazonda da 25k pek de ciddi indirim değilmiş![]()
Galaxy S24 FE 8 GB RAM 128 GB Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyolty.gl
Bu nasıl bir mantık.Abi bunu alacagima bi 35k daha koyar cok daha akici ekranli olan ip16 alirim. Biliyorsunuz yazilim vs adamlar yazilimla 60hz i 120hz den daha akici yapiyorlar. Tam f/p olur.
S23ün ekran gövde oranı daha iyi ki %88 ekran gövde oranı var. S24FE de alt kısımdaki ekstra kalınlık olmasa kabul edilir de bu haliyle a55 gibi duruyor.Ginede bu fiyat bandında buna rakip olabilecek telefon yok.
Post automatically merged:
Samsung S23'den bile ince çerçeveleri var normalde. Ekran gövde oranı %87.8. Sadece ekran boyutu büyük diye size öyle geliyor.
Dostum herkes anlamaz.Bu nasıl bir mantık.
Ben 64GB kullanıyorumDostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.