🔥İndirim Samsung S24 FE 24.699 TL 🔥🔥

Dostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.

Dostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.
Ginede bu fiyat bandında buna rakip olabilecek telefon yok.
Post automatically merged:

Çerçeveleri biraz kalın onun haricinde bu fiyatta rakipsiz bir cihaz denebilir.
Samsung S23'den bile ince çerçeveleri var normalde. Ekran gövde oranı %87.8. Sadece ekran boyutu büyük diye size öyle geliyor.

Abi bunu alacagima bi 35k daha koyar cok daha akici ekranli olan ip16 alirim. Biliyorsunuz yazilim vs adamlar yazilimla 60hz i 120hz den daha akici yapiyorlar. Tam f/p olur.
Bu nasıl bir mantık.

Ginede bu fiyat bandında buna rakip olabilecek telefon yok.
Post automatically merged:

Samsung S23'den bile ince çerçeveleri var normalde. Ekran gövde oranı %87.8. Sadece ekran boyutu büyük diye size öyle geliyor.
S23ün ekran gövde oranı daha iyi ki %88 ekran gövde oranı var. S24FE de alt kısımdaki ekstra kalınlık olmasa kabul edilir de bu haliyle a55 gibi duruyor.

Ben 64GB kullanıyorum 😔

Geçen gün bir siyah bir beyaz çektik kardeşlerime. Ben böyle cihaz görmedim bu fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,544
Üyeler
191,121
Son üye
Rowenesch
Geri