Samsung S24 FE 27.750TL alınır mı?

Ben olsam almam honor 400 prolara yönelebilirsin benim almayı düşündüğüm modelelrden veya sadece oyun için istiyorsan saf güçte canavar poco f7 önerebilirim ikiside güzel telefon

Herkese merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Samsung S24 FE Hepsiburada'da 27.750 TL'ye düşmüş durumda premiuma özel 250 TL indirim ile de 27.500 TL'ye düşüyor. Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bekle derim kasım indirimleri başladı yavaştan. Daha iyi fiyata gelebilir

Herkese merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Samsung S24 FE Hepsiburada'da 27.750 TL'ye düşmüş durumda premiuma özel 250 TL indirim ile de 27.500 TL'ye düşüyor. Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kanka 3 Saat Önce 28.000 TL'ye Aldım Alınır Bence Şimdi Fark İadesi Alacaktım Dedim Belki Dahada Düşer Sonra Alırız Kupon :D

Ben olsam almam honor 400 prolara yönelebilirsin benim almayı düşündüğüm modelelrden veya sadece oyun için istiyorsan saf güçte canavar poco f7 önerebilirim ikiside güzel telefon
Teşekkürler hocam. 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bekle derim kasım indirimleri başladı yavaştan. Daha iyi fiyata gelebilir
Bende öyle düşündüm fakat 27 bin TL'nin altına çok düşer mi bilmiyorum hocam.

Kanka 3 Saat Önce 28.000 TL'ye Aldım Alınır Bence Şimdi Fark İadesi Alacaktım Dedim Belki Dahada Düşer Sonra Alırız Kupon :D
😁

Teşekkürler hocam. 😊

Bende öyle düşündüm fakat 27 bin TL'nin altına çok düşer mi bilmiyorum hocam.

😁
rica ederim o kadar para verip tarihe eser telefon almanı istemem

S24 fe kullaniyorum kamerasindan cok memnunum telefon isiniyor tiktok izlerken hic bi yavas lik donma kasilma yok cok oyun la isim yok diyorsan al 2031 e kadar telefon derdinden kurtulursun ve mazeme kalitesi guzel(sonradan duzeltme benim 5 bin tl daha param var diyorsan honor 400 pro al pek degeri bilinmeyen guzel telefon ureticisi)

S24FE Tarihi Eser Mi Hocam?
3 ekim 2024 de çıkmış telefon çokta bi özelliği yok samsung markasını attığında cihaz xiaomi markası ile eşdeğer oluyor

15w hızlı şarj kullanan 2024 cihazı kanka şuan muadil ücretlileri 80w dan başlıyo

3 ekim 2024 de çıkmış telefon çokta bi özelliği yok samsung markasını attığında cihaz xiaomi markası ile eşdeğer oluyor

15w hızlı şarj kullanan 2024 cihazı kanka şuan muadil ücretlileri 80w dan başlıyo
25 Watt Kullanıyor Ve 1 Yıllık Telefon Nasıl Tarihi Eser Hocam İphone 16'da 2024 Eylül 20 Watt Desteği Var 3561 mAh Mesela İphone 16'da Mı Tarihi Eser Mesela ? Bence Çok Yanlış Düşünüyorsunuz Tamamen Kullanıp Amacına Göre Bakılmalı Oyun Oynamayıp Amacın Sosyal Medya Kamera Fotoraf İse Samsung Her Türlü Ezip Geçiyor Xiaomi Gibi Markayı Samsung İle Kıyaslamakda Tamamen Hakarettir Bence Yani Oyun Oynanacaksa Zaten Poco Alınabilir Ama Amaç Sosyal Medya Kamera İse Kesinlikle Samsung Ve Hızlı Şarj Abartı derecede Önemli Değil Zaten 1 Günü Çıkarıyor Cihazlar Bağımlı Değilse 12 Saatlik Günün 1 Saatinede Telefonu Şarja Taksın Ölmez Herhalde

25 Watt Kullanıyor Ve 1 Yıllık Telefon Nasıl Tarihi Eser Hocam İphone 16'da 2024 Eylül 20 Watt Desteği Var 3561 mAh Mesela İphone 16'da Mı Tarihi Eser Mesela ? Bence Çok Yanlış Düşünüyorsunuz Tamamen Kullanıp Amacına Göre Bakılmalı Oyun Oynamayıp Amacın Sosyal Medya Kamera Fotoraf İse Samsung Her Türlü Ezip Geçiyor Xiaomi Gibi Markayı Samsung İle Kıyaslamakda Tamamen Hakarettir Bence Yani Oyun Oynanacaksa Zaten Poco Alınabilir Ama Amaç Sosyal Medya Kamera İse Kesinlikle Samsung Ve Hızlı Şarj Abartı derecede Önemli Değil Zaten 1 Günü Çıkarıyor Cihazlar Bağımlı Değilse 12 Saatlik Günün 1 Saatinede Telefonu Şarja Taksın Ölmez Herhalde
Kankam öncelikle sakinleş 1 yıllık telefon olduğu için tarihe eser demedim özellikleri tarihe eser olduğu için söyledim bunu ve iphone da sürekli kırpılmış versiyon çıkartıyor iphone 16 da 20w şarj ediyorsa o da tarihe eser cihazdır benim gözümde ve devam edicek olursam oyun için poco f7 yi kesinlikle öneririm he ben hem oyun hem kamera herşeyi iyi olsun derim dersende honor 400 pro yu öneririm 5 bin tl civarı fark var arada doğrudur ama hem bu yılın cihazı hem şarj kapasitesi su IP9 belgesi 5k ekran ışığı kamera özellikleri yapay zeka özellikleriyle baya iyi olduğunu gördüm kullanmadım sadece çok hoşuma gitti cihaz ki pil kapasiteside cabası bence bi değerlendir samsung u ben yıllar önce bıraktım takip etmeyi çünkü 2 yıllık cihaz onlar 2 yıl sonra cihaz çöp oluyor bi arıza çıkartıyor ya da çok çabuk yavaşlamaya başlıyor ilk günkü performansı bulamıyorsun ama ben alırım her yıl cihazı satar yenisini alırım diyosanda bugünün en güncel versiyonlarından birine bakman lazım bunlar şahsi düşüncelerim sadece s24fe vs poco f7 - honor 400 pro yaz farklara bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,991
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri