BlueLabels
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
onun hakkında hiç bir bilgim yok hacım yabuds3 pro ile alınmaz mı
onun hakkında hiç bir bilgim yok hacım yabuds3 pro ile alınmaz mı
olmuyor saniyesinde yine mi bitmişarkadaşlar buds 3 ün beyaz olanı stoklarda var sağa doğru kaydırın göreceksiniz onunla yine 25500e geliyor.
edit: o da bitmiş şimdi gördüm.
iPhone 15 üst segment değil orta segment. Onun üzerinde kaç tane daha iPhone modeli varken nasıl 60 Hz telefona üst segment diyebiliyorsunuz.Iphone 15 üst segment, bu telefon orta segment.
Iphone 15 hız olarak, kamera olarak, malzeme kalitesi olarak birkac gömlek daha iyi.
sepete ekledim sayfayı yenileyince gittiolmuyor saniyesinde yine mi bitmiş
Sabahtan beri hem gri hem beyaz sepete ekle yapıyorum.. O sağda öylece görünüyor nedense..arkadaşlar buds 3 ün beyaz olanı stoklarda var sağa doğru kaydırın göreceksiniz onunla yine 25500e geliyor.
edit: o da bitmiş şimdi gördüm.
Aynı şekilde hocam ya. Bakalım yarın sabah stok gelir belki.Sabahtan beri hem gri hem beyaz sepete ekle yapıyorum.. O sağda öylece görünüyor nedense..
Yarın boykot günü ama ya diğer gün gelsinAynı şekilde hocam ya. Bakalım yarın sabah stok gelir belki.
Kulaklık stokta yokki gelirse kaçırma. ip14 orta segment telefon. s24+ orta-üst segmentiPhone 14 almayı düşünüyordum, bunu mu alsam ya bilemedim