kulaklıkla şarj aletini nasıl ekledinizStok geldi. Çektim ben s24+
iphone 15 üst segmentse iphone 15 pro da ultra üst segment mi oluyor? yapmayın allah aşkınaIphone 15 üst segment, bu telefon orta segment.
Iphone 15 hız olarak, kamera olarak, malzeme kalitesi olarak birkac gömlek daha iyi.
Şarj aletini dün eklemiştim sepete yeni eklemedim. Siyah kulakliginda içine girince sepete ekle yazısı cıktı içine girmezsen stok yok diyor dışardan.kulaklıkla şarj aletini nasıl eklediniz
allah razı olsun ablam çok istiyordu haber verdiğiniz için alabildim çok teşekkür ederimŞarj aletini dün eklemiştim sepete yeni eklemedim. Siyah kulakliginda içine girince sepete ekle yazısı cıktı içine girmezsen stok yok diyor dışardan.
Rica ederim. Kaçırmayın diye konuyu hortlattım zaten bilerek. İyi günlerde kullansın ablanız.allah razı olsun ablam çok istiyordu haber verdiğiniz için alabildim çok teşekkür ederim
teşekkür ederizzRica ederim. Kaçırmayın diye konuyu hortlattım zaten bilerek. İyi günlerde kullansın ablanız.
O sadece tabletler için galibateşekkür ederizz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alacak arkadaşlar 3 aylık ücretsiz garantiyi de eklemeyi unutmasınlar, erken koruma ve su kaçsa dahi garanti içinde
telefona da ekleniyor sepet kısmındaKablosuz şarj cihazi , buds 3 ve s24 fe aldım 25 bin lira
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sadece tabletler için galiba