Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Ağlamak istiyorum
Snapdragon modeli ile CPU'nun 76 dereceyi gördüğünü bilirim2 tane s20fe aldım aynı tarihte aynı üretimde biri exynos diğeri snapdragon. sana şöyle söyleyim exynos olan kışın soğukta telefon elimde twitch filan açınca aşırı ısındı diyip uygulamayı kapatıyor snapdragon ise yazın 40 derece güneşin altında bile kullanıyorum sorunsuz :S. samsungun kendi çipi olan işlemciden korkun
Bende s21 FE var şu an. İnternette gezerken bile elimden kaydıracak kadar ısınıyor maalesef.Snapdragon modeli ile CPU'nun 76 dereceyi gördüğünü bilirimO zamanki Exynos'lar direkt çöp de Snapdragon'lu olanı da ısınıyordu
Acaba stoğa girince kampanyada kullanabilecek miyiz ?Samsung'da çalışan yok mu aramızda hiç buds3 stoğa gelecek mi bir soruversin![]()
Edit: Bence yazım hatası olmuş, s24+'u bugün 10'dan fazla kişi aldı ama hala sepete ekleyince fiyat düşüyor.Acaba stoğa girince kampanyada kullanabilecek miyiz ?
Kampanyada tüm ürünlerin stoğu 10 gözüküyor pek anlayamadım.
Alıntıyı görüntüle
s24 fe de soğutma sistemini bir önceki nesile göre 1.5 kat geliştirdikleri yazıyor. ben de 3 hafta oldu alalı hakikaten az ısınıyor. baya geliştirdiler kendilerini, işlemci de çok kuvvetli. testlerde snapdragon gen 2 yi solluyor. tek sorun 8 gb ram uzun vadede yeterli gelmeyecek. muhtemelen 3-4 sene sonra ramin yetersiz geldiğini ciddi ciddi hissetmeye başlayacağız. benim bir önceki telefon sd 845 işlemcili 6 gb rami var 6 sene kullandım ama son 2 senede baya kastırdı. her sene sıfırlamak ve 30 uygulamayı geçmemek gerekiyorduBende s21 FE var şu an. İnternette gezerken bile elimden kaydıracak kadar ısınıyor maalesef.
derecesine bakmadım fakat uygulamayı kapatıyordu işte :/Snapdragon modeli ile CPU'nun 76 dereceyi gördüğünü bilirimO zamanki Exynos'lar direkt çöp de Snapdragon'lu olanı da ısınıyordu