A_TURAN_A
80+ Bronze
ya da kampanyalı ürünlerde geçmiyor olabilir telefonda denemiştim bir de kulaklıklarda, teşekkür ederim yine deneyeyimBende 2 hesaptada her üründe çalışıyor. Sıfır hesap açıp deneyin.
ya da kampanyalı ürünlerde geçmiyor olabilir telefonda denemiştim bir de kulaklıklarda, teşekkür ederim yine deneyeyimBende 2 hesaptada her üründe çalışıyor. Sıfır hesap açıp deneyin.
Kupon telefona dahil değil. Konudaki gibi 3lü alımda yanına eklenen ürünlere indirim uyguluyor.ya da kampanyalı ürünlerde geçmiyor olabilir telefonda denemiştim bir de kulaklıklarda, teşekkür ederim yine deneyeyim
haa anladım teşekkür ederim , maximumda 270 liralık bir indirim oluyor galiba.Kupon telefona dahil değil. Konudaki gibi 3lü alımda yanına eklenen ürünlere indirim uyguluyor.
10ar adet stoklu yazdığım için "yanlış bilgi verdiniz" diye uyarı almışım. Buyurun ss. Uyarı veren moderatör neye hizmet ediyor?Alıntıyı görüntüle
Sanırım stok yenilenmeyecek.
Bendim hocam o . Önemli değil almayız bizde yapacak bir şey yok. S21 FE ile idare edeceğiz artık.Şarj aleti yerine kablosuz şarj almak için siparişi iptal eden biri vardı yazık olmuş
Bu fiyata kimse almaz ki, niye böyle yaptılar anlam veremedim pek.Dün beyaz kulaklık stoktaydı, ne yaptıysak alamadık şimdi aynı paket 28500 e geliyor
Nillkin for Samsung GalaxyKamerayı iyi koruyabilecek S24FE kılıfı önerebilecek var mı
Satacağını sattı zaten 2 günde ondandır bence.Bu fiyata kimse almaz ki, niye böyle yaptılar anlam veremedim pek.
Ne kadar sattıysa artık bilmem, anında bitiyordu stok.Satacağını sattı zaten 2 günde ondandır bence.