Neler Yeni

Yardım Samsung s24 fe almayi dusunuyorum

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ömer taha
Bütçe
25000
Arkadaslar s24 fe 8/128 dusunuyorum. İos, android takintim yok. Emsal olarak iphonelara baktigimda 11, fiyat olarak eşdeger gozukuyor ve halihazirda zaten iphone 11 kullaniyorum ve performansindan hic memnun değilim, çünkü epey eskidi. İphone bu sebepten eleniyor. Netlestirmek gerekirse android alicam ve begendigim telefon s24 fe, hem guncel, hem servis olarak diger androidlerden iyi oldugu kanısındayim, hem de genel olarak performansi genel olarak begeniliyor. Fakat cok derin arastirma yapmadim, buna pek vaktim olmadigi icin sizlerin tecrubesinden yararlanmak istiyorum. Benim bilmedigim kronik vs problem olabilir, eger varsa alternatifiniz dinlemek isterim.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
fe alma s24 al veya s23

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
koray canpolat
s24 plus almaya bak olmadı düz 23,24 al, FE alma ekranın alt çerçevesi çok kalın

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ömer taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24fe al fiyat bandı açıldı diğerleriyle fe çıkmadan 24 alsan iyi olurdu. istersen 25 bekle ama çok da gerek yok
yani haci seri beklemeye degcek bi gelisme olcagini sanmiyorum, uzun yillar kullanilcak bi telefon da aramiyorum, 1-2 sene kullanir satarim. Durumum suanda el vermiyor ve her şey uçmadan, guncel bi telefon almak istiyorum ama ozellikle fe alma diyenler olmus anlamadim, sebep gostermiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

s24 plus almaya bak olmadı düz 23,24 al, FE alma ekranın alt çerçevesi çok kalın
Hocam çerçeve muhabbeti pek rahatsiz etmiyor beni, baska bi problem oldugunu dusunuyomusun

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet-A
s25 çıkınca fiyatlar düşer

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Anonim Ankh
Güzel tercih, o fiyata alınabilecek en stabil, en iyisi, sadece fotoğraf video fazla çekiyorsan hele ki 4K 60 FPS veya 8K 30 FPS falan çekersin, 128 GB çok çok az kalır, SD Kart desteği olmadığı için de sıkıntı yaşatabilir.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
ulaş dursun
yani haci seri beklemeye degcek bi gelisme olcagini sanmiyorum, uzun yillar kullanilcak bi telefon da aramiyorum, 1-2 sene kullanir satarim. Durumum suanda el vermiyor ve her şey uçmadan, guncel bi telefon almak istiyorum ama ozellikle fe alma diyenler olmus anlamadim, sebep gostermiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çerçeve muhabbeti pek rahatsiz etmiyor beni, baska bi problem oldugunu dusunuyomusun
s24 serisi en büyük falsosu tr gibi ülkelerde snapdragon işlemcisi kullanmamaları. s25 serisi tüm dünyada snapdragonla gelicek o sebeple demişitm ama 1-2 sene diyorsanız s24fe alıp geçiniz güzel telefon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0