Neler Yeni

Samsung S24 Serisi Grainy/Sandy Screen Sorunu

lexerotk

80+ Bronze
Bi heves S24 FE aldım fakat gece telefon kullanırken farkettim. Ekranda garip kumlu bir texture var. İlk başta ekran kirlidir yada koruyucu camdan kaynaklıdır dedim ama internette araştırınca herkesin bu sorundan muzdarip olduğunu gördüm ve hani insan bakınca takılıyor cidden çünkü o kadar para veriyorum ama ablamın elinde Redmi Note 12 Pro'ya bakıyorum, görüntü cam gibi. Bende değil.

Bu sorunun çözümü var mı yada en azından daha farketmemi sağlayacak bir yöntem? Kronik sorun olduğu için yeni telefon almak çözüm gibi görünmüyor ki bu telefonuda daha bir hafta önce direkt bayiden aldım. Gerçekten üzücü. Herkes bu telefonu öneriyordu bana ama şimdi Samsung beni hayal kırıklığına uğrattı

İnternetten aldığım örnekler ekte mevcuttur.

Ekler

• IMG_0301.png
    IMG_0301.png
    83.1 KB · Hit: 37
  • IMG_0305.jpeg
    IMG_0305.jpeg
    21.9 KB · Hit: 35
  • IMG_0307.jpeg
    IMG_0307.jpeg
    25.5 KB · Hit: 35

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berkant Mercan
Canlı ekran modu ve renk ayarlarını kullan.
Ekran parlaklığını %50 ve üstünde tut.
Mat/anti-glare ekran koruyucu tak.

bunlarla azalıyormuş ama kim bunla uğraşmak ister ki yani

şahin doğan

80+ Platinum
Canlı ekran modu ve renk ayarlarını kullan.
Ekran parlaklığını %50 ve üstünde tut.
Mat/anti-glare ekran koruyucu tak.

bunlarla azalıyormuş ama kim bunla uğraşmak ister ki yani
Bu sorun zaten genelde akşamları ve geceleri fark ediliyor. Gece %10'un üstüne çıktığın an kör oluyorsun zaten.

lexerotk

80+ Bronze
Görsel paylaşabilir misiniz? İnternette S24ultra harici bu sorunun yaşandğı başka bir cihaz göremedim.
Biraz daha incelerseniz genel olarak S24 serisinde bun sorunun olduğunu farkedebilirsiniz. Konu başında ekte örnek fotoğraflar gösterdim. Kendim şuan aynı koşullarda net bir şekilde sorunu gösteren bir foroğraf çekemediğim için sorunu gösteremiyorum.

Top Bottom