Neler Yeni

Samsung S24 vs Xiaomi 14t pro

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
836
Sürekli araştıyorum. Hep kararsızım. Özellikle video çekimleri için kullanmak istiyorum. Motor videoları çekeceğim. Arada küçük oyunlar falan. Hangi telefon daha mantıklı olur? İkisini de yurtdışı alacağım.

Xaiomi her telefonunu kullandım alma
Her güncelleme sonrası telefon yavaşlıyor
Son olarak garip garip şeyler oluyor kendi kendine basma

Sürekli araştıyorum. Hep kararsızım. Özellikle video çekimleri için kullanmak istiyorum. Motor videoları çekeceğim. Arada küçük oyunlar falan. Hangi telefon daha mantıklı olur? İkisini de yurtdışı alacağım.
Samsung S24+ alabilirsiniz. 40 bin TL verip Xiaomi'nin reklamlı arayüzü ile uğraşmak istemezdim.

Açıkçası yurtdışı xiaomi 21 TL civarına gelecek. Samsung da aynı oranda ucuza gelecek.

Açıkçası yurtdışı xiaomi 21 TL civarına gelecek. Samsung da aynı oranda ucuza gelecek.
Hocam kamera için 14T Pro alın. Arayüz için Samsung alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung S24+ alabilirsiniz. 40 bin TL verip Xiaomi'nin reklamlı arayüzü ile uğraşmak istemezdim.
Yurtdışı yazmış ya.

14T Pro tokatlar.

s24 daha iyi xiaomi arayuzu bu fiyata cok kotu

Bütçeyi az daha zorlayıp s24 ultra alsam hepsinden daha iyi olacak gibi

valla bende xiomi 14tpro 512 almayı düşünüyorum ama yazılımı beni korkutuyor malesef. ne yapsam bilemedim.

Geri