Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAMSUNG S24FE 256GB 23.728₺ TIK HIZI KUPON İLE

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,833

Dikkat edin daha önce ben almıştım ekran koruması çıkmış ters koyulmuştu telefon.
hocam bende almayı düşünüyorum sizce 2k daha fark verip hepsibuarada dan mı sipariş vereyim

hocam bende almayı düşünüyorum sizce 2k daha fark verip hepsibuarada dan mı sipariş vereyim
2k iyi para hocam sen bilirsin ben şirkete aldığım için iadeyle uğramadım sadece tek sıkıntısı masanın üzerine koyduğum da dokunmatik tam çalışmıyor servise götürcem geri kalanda bişey yok.

yav arkadaş neden ben bu telefonu aldıktan sonra 20 bin lere kadar geriledi daha düne kadar 30 bine satılıyordu. tilt oldum bu samsunga

yav arkadaş neden ben bu telefonu aldıktan sonra 20 bin lere kadar geriledi daha düne kadar 30 bine satılıyordu. tilt oldum bu samsunga
Samsung fiyat politikası böyle hocam, yine de ülkemize özel fiyatlandırma yapması gayet hoş. honor aynı şekil ülkemize özel güzel fiyatlandırma yapıyor bu aralar, fakat diğer tarafta BBK Group çatısı altındaki Vivo ve Oppo gibi markaları çok fahiş ücretlerden telefonlarını ülkemizde satıyor.
S24 FE 256GB Almanya fiyatları örnek olarak atiyim :
Buda 14T Pro fiyatları : https://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html?q=14T+pro
Ülkemizde 512GB 14T Pro Xiaomi Türkiye garantili cihazlar 35-40k civarı satılıyor, işte burada ülkeye özel fiyatlandırma çok önemli bir hale geliyor.
EE haliyle bizim insanımız gidip Yurtdışı xiaomi telefonlara yöneliyor, böyle bir fiyat politikası olduğu için.

Geri