Neler Yeni

SAMSUNG S25 ULTRA vs IPHONE 15

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,274
İsim
kilan embappe
İkisi de gözümde artık boş markalar. Farklı bir şey denemek istiyorsan Pixel 9 Pro XL tavsiye ederim ama 10 serisi ağustosta ve işlemci bazında aradaki fark büyük ölçüde kapanacak deniyor.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum Samsung S25 Ultra ya da Iphone 15 arasında kaldım. Iphone kullanıcısı olarak kalbim iphone diyor ama s25'in de özelliklerine bakınca fark olduğunu görüyorum. Bilgili arkadaşlar bu konu hakkında bir fikir verebilir mi? Telefonda genelde oyun vs oynamıyorum video editi , photoshop ve sosyal medya kullanıyorum sadece.

Ek olarak Samsung S25 Ultra'da sürekli kampanya falan var diyorlar nerelerde var bulabilir miyim?
s25 ultra-s24ultra xioami 15 ultra al geç İPHONEDAN Bİ BOK OLMAZ 7-plus-11 kullanıdım androidin nimetlerini anlıyorum

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
ikisini karşılaştırınca seçimin ne olur peki? 16 pro max mı yoksa s25 ultra mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanıma alışırım eski androidciyim zaten ama pil konusunda iphonede sıkıntı çekiyorum şuanki iphone 11 ve pil sağlığım %82 çalışıyorum ve eve varana kadar anca ucu ucuna yetiyor şarjı. iphonelerin şarj ömrü daha çabuk bitiyor diye düşünüyorum
s25 ultra

EsdeathSama

80+ Bronze
ip15 ile s25 ultra koyu apple fanı olsak bile kıyaslanamaz.

16 pro ve s25u ikisini de kullandım şuan elimde 16 pro var. S25 ultrayı ekosistem sorunları yüzünden sattım yoksa on numara telefondu bambaşka bir ekran deneyimi var.
Eğer apple seviyorsanız 16 prodan müthiş memnun kalırsınız. Batarya biraz can sıkıcı ama daha öncesinde benim gibi 5000mah veya daha üstü telefon kullanmadıysanız çok koymaz.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum Samsung S25 Ultra ya da Iphone 15 arasında kaldım. Iphone kullanıcısı olarak kalbim iphone diyor ama s25'in de özelliklerine bakınca fark olduğunu görüyorum. Bilgili arkadaşlar bu konu hakkında bir fikir verebilir mi? Telefonda genelde oyun vs oynamıyorum video editi , photoshop ve sosyal medya kullanıyorum sadece.

Ek olarak Samsung S25 Ultra'da sürekli kampanya falan var diyorlar nerelerde var bulabilir miyim?
s25 ultra işlemci gücü , ram , ekran çözünürlüğü , batarya gibi çoğu konuda üstün iphonenin teknolojilerini tam bilmediğimden sadece bunları yazabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Hocam sizce de cevap çok belli değil mi? S25 Ultra her yönden 16'dan daha iyi

Top Bottom