Neler Yeni

samsung s9 mu yoksa redmi note 9s mi? 4-64

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Merhabalar, yeni telefon almayı düşünüyorum, şuan bütçem 3200tl maksimum ve bu iki cihazı buldum biri,
samsung galaxy s9 64gb (kutulu vs.) 2600tl
diğer cihaz ise,
redmi note 9s 4gb ram 64gb hafızalı model (kutulu vs.) 2900tl
sizce hangi cihazı almalıyım?

Cihangir

80+ Gold
Merhabalar, yeni telefon almayı düşünüyorum, şuan bütçem 3200tl maksimum ve bu iki cihazı buldum biri,
samsung galaxy s9 64gb (kutulu vs.) 2600tl
diğer cihaz ise,
redmi note 9s 4gb ram 64gb hafızalı model (kutulu vs.) 2900tl
sizce hangi cihazı almalıyım?
s9

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası önceden galaxy s9 kullandım ancak çok kararsızım şuan gayet memnundum hız olarak ancak benim telefondan mı kaynaklı bilmiyorum saçma sapan oyunlarda gereksiz fazla ısınıyordu ve şarjı oyun içindeyken fazla gidiyordu sizce bu benim telefonla mı alakalıdır yeni alacağım s9 da bunun olma ihtimali var mıdır?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
bende samsung s9 kullanıyorum çok memnunum tavsie ederim kameris çok çok kaliteli donma kasma yapmıyor pubg oynayacaksanızda sabit 60pfs

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
açıkcası önceden galaxy s9 kullandım ancak çok kararsızım şuan gayet memnundum hız olarak ancak benim telefondan mı kaynaklı bilmiyorum saçma sapan oyunlarda gereksiz fazla ısınıyordu ve şarjı oyun içindeyken fazla gidiyordu sizce bu benim telefonla mı alakalıdır yeni alacağım s9 da bunun olma ihtimali var mıdır?
Samsung telefonlarda exynos genelde biraz ısınıyor ve de samsung s9 da batarya 3000 mah biraz düşük kullanıyorum benim ki biraz yıpranmış ama kamera anlamında memnunum bütçen nedir ona göre daha iyi önerebilirim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
hocam sapma sapan oyunlarda sanırım tüm samsunglar ısınıyor note 5 vardı ondan a31de geçtim sonra şuan s9 kullanıyorum hala dandik reklamlardan indirdiğim oyunlar aşırı ışınıyor telefon

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
bende samsung s9 kullanıyorum çok memnunum tavsie ederim kameris çok çok kaliteli donma kasma yapmıyor PUBG oynayacaksanızda sabit 60pfs
biliyorum o konuda bende yaklaşık 1hafta önce kullandım çok memnundum hız konusunda ama batarya ve ısı konusunda biraz sinirim bozuluyordu açıkcası, sizdede bu sorunlar var mı?

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
hocam sapma sapan oyunlarda sanırım tüm samsunglar ısınıyor note 5 vardı ondan a31de geçtim sonra şuan s9 kullanıyorum hala dandik reklamlardan indirdiğim oyunlar aşırı ışınıyor telefon
benim takıldığım nokta şu hocam öyle oyunlar değilde pubg de 34-35derece olan telefon satranç gibi bir oyunda 40-41 derece görüyor bu çok saçma yani :D

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Benim ki de aynı şekilde ısınıyor exynos işlemciler bir tık sorunlu gibi samsung s serisi özellik anlamında iyi de batarya da kötü okadar mesela samsung s20 de ısınıyor ama snapdragon alırsanız pek ısınmaz snapdragon versiyon daha iyidir

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Samsung telefonlarda exynos genelde biraz ısınıyor ve de samsung s9 da batarya 3000 mah biraz düşük kullanıyorum benim ki biraz yıpranmış ama kamera anlamında memnunum bütçen nedir ona göre daha iyi önerebilirim
sorun benim eski cihazda değilmiş yani :D ben boşa satmışım cihazı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
biliyorum o konuda bende yaklaşık 1hafta önce kullandım çok memnundum hız konusunda ama batarya ve ısı konusunda biraz sinirim bozuluyordu açıkcası, sizdede bu sorunlar var mı?
benimkinin pili orjinali olduğu için ölmüş gibi hocam ısınma konusunda tabi exynos işlemciler meditek/sd işlemcilere göre daha çok ısınır fakat genel olarak kullanımda çok sorun yaratmıyor

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Benim ki de aynı şekilde ısınıyor exynos işlemciler bir tık sorunlu gibi samsung s serisi özellik anlamında iyi de batarya da kötü okadar mesela samsung s20 de ısınıyor ama snapdragon alırsanız pek ısınmaz snapdragon versiyon daha iyidir
snapdragonlar yurt dışı değil mi?

Top Bottom