Neler Yeni

Samsung SSD neden pahalı

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Merhaba forum anlamadığım bir konu var ve bunu size sormak istiyorum, Samsung M.2 SSD fiyatı diğer muadil markalara göre bazen iki kat fiyatı var aynı GB hesabından bakarsak, sizce Samsung neden bu kadar pahalıya satıyor, çok daha hızlı ve stabil mi? iki katı fiyat vermeye değer mi bu Samsung M.2 SSD'ler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Merhaba forum anlamadığım bir konu var ve bunu size sormak istiyorum, Samsung M.2 SSD fiyatı diğer muadil markalara göre bazen iki kat fiyatı var aynı GB hesabından bakarsak, sizce Samsung neden bu kadar pahalıya satıyor, çok daha hızlı ve stabil mi? iki katı fiyat vermeye değer mi bu Samsung M.2 SSD'ler.
Kaliteli güzel ssdlerdir. Fakat muadil fp modelleri tercih ederim Kingston NV2 gibi

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Bütçe meselesi tabi bazıları samsung dan başka ssd tercih etmiyor

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli güzel ssdlerdir. Fakat muadil fp modelleri tercih ederim Kingston NV2 gibi
Evet bende ona şaşırdım çünkü iyi markalardan bile uçuk fiyatı olabiliyor bazen çok garip, kaliteli ancak bu fiyat politikası doğru değil gibi. Ve aynı ürün başka ülkede Türkiye'ye göre daha ucuz ABD'de mesela 1 TB Samsung SSD Dolardan çevirirsek 1700 TL ancak ülkemizde 2500 TL çok garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Evet bende ona şaşırdım çünkü iyi markalardan bile uçuk fiyatı olabilir bazen çok garip, kaliteli ancak bu fiyat politikası doğru değil gibi. Ve aynı ürün Türkiye'ye göre daha ucuz ABD'de mesela 1 TB Samsung SSD Dolardan çevirirsek 1700 TL ancak ülkemizde 2500 TL çok garip.
Alıştık artık. Kafaya çok takma Kingston PNY falan al geç. Günümüzde hikvision bile güzel ssd yapiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Alıştık artık. Kafaya çok takma Kingston PNY falan al geç. Günümüzde hikvision bile güzel ssd yapiyor
Evet katılıyorum artık bütçe sağlam değilse markalaşmanın anlamı kalmadı ülkemizde, ben Hikvision RAM aldım yorumları ve geri dönüşleri çok iyiydi ve bana da sorunsuz geldi hiç problem yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Evet katılıyorum artık bütçe sağlam değilse markalaşmanın anlamı kalmadı ülkemizde, ben Hikvision RAM aldım yorumları ve geri dönüşleri çok iyiydi ve bana da sorunsuz geldi hiç problem yaşamadım.
Hikvision sıfırdan güzel bir konuma geldi ben de kendisini cok seviyorum ve ssdsini güncel olarak kullanıyorum. Goodram i de ram olarak tercih ediyorum çok güzel markadır.

• Beğen

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Hikvision sıfırdan güzel bir konuma geldi ben de kendisini cok seviyorum ve ssdsini güncel olarak kullanıyorum. Goodram i de ram olarak tercih ediyorum çok güzel markadır.
Katılıyorum bende İntenso SSD ve Hikvision ram kullanıyorum bir kere problem yaşamadım parçalarımdan, para yoksa markalaşmak mantıksız artık.

kırmızışarapp

80+ Silver
Türkiye derim susarım. Bir tanıdığım yurt dışından samsung 2tb m2 ssd aldı. Yarı fiyatına getirtttirdi :D

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Katılıyorum bende İntenso SSD ve Hikvision ram kullanıyorum bir kere problem yaşamadım parçalarımdan, para yoksa markalaşmak mantıksız artık.
Intenso da m2 ssd mecrasinda fena değil ama sats olarak daha iyi alternatifler var

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Intenso da m2 ssd mecrasinda fena değil ama sats olarak daha iyi alternatifler var
Bende m.2 olanı yok sata kullanıyorum ancak yine memnunum ancak 128 GB SSD yetmiyor kullandığım HDD ve SSD satıp m.2 bir SSD alacağım önümüzdeki günlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Bende m.2 olanı yok sata kullanıyorum ancak yine memnunum ancak 128 GB SSD yetmiyor kullandığım HDD ve SSD satıp m.2 bir SSD alacağım önümüzdeki günlerde.
Kaç gb tb düşünüyorsun ve m2 mi olacaj

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Top Bottom