İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,732
Sepet indirimi ve 100 TL kupon ile bu fiyata düşüyor.
bi düşmedi mi ben 22.5a aldımbi düşmedi bunun fiyatlar
Net alınırSepet indirimi ve 100 TL kupon ile bu fiyata düşüyor.
![]()
S9 alın hocam. S9 un ekranı piyasadaki en iyi ekranlardan biri daha iyisini bulmanız cok zor.Dizi ve film falan izlemek için alınır mı arkadaslar fiyatı iyi midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa s9 fe plus falan mı önerirsiniz
Hocam bu tablet sorunsuz donmadan kasmadan kaç sene götürürS9 alın hocam. S9 un ekranı piyasadaki en iyi ekranlardan biri daha iyisini bulmanız cok zor.
Fe modelleri lcd ekran kullandım ve hic tavsiye etmiyorum.
3-4 yıl önce çıkan üst seviye Tab S bir cihaz hâlâ rahat kullanılıyorsa bunun da en az o kadar ömrü vardır.Hocam bu tablet sorunsuz donmadan kasmadan kaç sene götürür
Ve şarj ne kadar gidiyor bilgisi olan varmı
Eyvallah reisim teşekkürler3-4 yıl önce çıkan üst seviye Tab S bir cihaz hâlâ rahat kullanılıyorsa bunun da en az o kadar ömrü vardır.
Hocam 7 yil güncelleme garantisi var diye biliyorum tabii ki çıktığı yıl itibariyle.Bende tab s7 var hala kullaniyorum ama şuan yazilim güncellemesi kesildi.Hocam bu tablet sorunsuz donmadan kasmadan kaç sene götürür
Ve şarj ne kadar gidiyor bilgisi olan varmı
yanlış hatırlamıyorsam tabletlerde 4 yıl güncelleme olması lazım. telefonum s25 oneui 7 yüklü tablet oneui6da kaldı iki faklı ui biraz sinir bozucu kalıyor. sadece ben mi böyleyim bilmiyorum ama neredeyse her updatede ui bu kadar çok değişmesinden hiç hoşlanmıyorum. hala oneui5ten kalma kas hafızam var keşke hiç değişmeseydi alıştığım arayüzden devam etseydim diyorumHocam 7 yil güncelleme garantisi var diye biliyorum tabii ki çıktığı yıl itibariyle.Bende tab s7 var hala kullaniyorum ama şuan yazilim güncellemesi kesildi.