🔥İndirim Samsung Tab S9 19.999 TL - Vade Farksız 6 Taksit

Mesela bende M2 Pro da var S9 da var. Ekran olarak tecavüz bile eder samsung. Klavyeli Mouspadli kılıfı 2.599 mu neydi amazonda, mouse'u 700 lira. Dex modu var. Multi Medya oynatımı daha başarılı. Windows uyumluluğuok daha iyi. Kalemi kutusundan çıkıyor. Daha hızlı şarj oluyor. PC'den MKV film arşivini 1TB SD karta atıp takıp KODİ'den tatil ve yol zamanlarında sinema dizi de izlersin. Flac müzik arşivini de kayıpsıza yakın 24bit olarak Buds Pro ile dinlersin. Ekran en boy oranı youtube için de daha iyi, alt üst boşluk formu nedeni ile medya tüketiminde daha başarılı.

Şimdi ben soruyorum iPad ile çizim hariç ne yapabilirsin ? M2 Pro yu da peder kullanıyor android'i aklı almadığından çok. Android de torrent bile kullanırsın. IPTV vs daha girmiyorum. Zerre kasma donda saçma olay da yok.
700tl dediğiniz mouse hangisi acaba?

İki bin daha fazla verilebiliyorsa 12gb ram 256gb hafıza olan modeli alınmalı. 128gb dahili hafıza bana yetmiyor(fotolar,filmler falan hep micro sd kartta). Yine çoklu işlemler için 12gb ram de iyi olur.

Şimdi bu tablet niye halen var? diye soranlar için küçük bir açıklama yapayım. Samsung, S10 serisinde 11" model çıkarmadı. Sanırım S9 11" modeli üretmeye devam edip 12.4" olan modeli üretmeyi bıraktı. O yüzden halen var🙂.

Mesela S11 serisinde de 12.4" model çıkarmadı. S10+'ı muhtemelen daha çok görürüz. S10 ultra ve s9 modeli ise muhtemelen şu an son demlerini yaşıyor.

Yeni S11 serisinde yalnızca işlemci değişti. Gözle görülür tek fark bu. Onu da son demlerini yaşayan işlemciyle değiştirdiler( Dimensity 9400+). Bu ay sonu hem Mediatek hem Snapdragon yeni işlemcileri tanıtacak. Muhtemelen s26 da bu yeni Snapdragon işlemciyle bu ay sonu çıkacak ama tablet tarafında "eski" işlemciyi kitlediler🤬. Daha yazarım. Çok doluyum🤣.
Yenisinde birtek işlemci değil aslında gramajda değişmiş, bi 30 gram falan daha hafif. Kalemi daha ipad vari yapmışlar bi de. Ama bence de tab s9 zaten baya güçlü, sadece 2 android guncellemesi daha alıcak sonra bitecek ama bence güncellemeler önemsiz, artık düzgün yeni şeyler gelmiyor zaten. Tab S11 için duyurulan masaustumsu gelistirmelerde tab s9'a yeni One UI'da gelir zaten. Tab S11'in en merak ettiğim yanı 1600 nits parlaklık ekranı. Çünkü S9'da 650 nitse kadar çıkıyor, eger böyle bir artış varsa baya iyi olabilir ama yanyana görmeden anlayamayız, dışarıda kullanımda kendini belli edebilir bu parlaklık farkı.

Alınır bu arada. iPad mantıksız

Yenisinde birtek işlemci değil aslında gramajda değişmiş, bi 30 gram falan daha hafif. Kalemi daha ipad vari yapmışlar bi de. Ama bence de tab s9 zaten baya güçlü, sadece 2 android guncellemesi daha alıcak sonra bitecek ama bence güncellemeler önemsiz, artık düzgün yeni şeyler gelmiyor zaten. Tab S11 için duyurulan masaustumsu gelistirmelerde tab s9'a yeni One UI'da gelir zaten. Tab S11'in en merak ettiğim yanı 1600 nits parlaklık ekranı. Çünkü S9'da 650 nitse kadar çıkıyor, eger böyle bir artış varsa baya iyi olabilir ama yanyana görmeden anlayamayız, dışarıda kullanımda kendini belli edebilir bu parlaklık farkı.
Albenisi olan bir özellik olarak bir tek işlemci dedim🙂. Yoksa 30gr hafiflemiş de kalemin şekli değişmiş( Aynı kalem. Sadece şekil değişmiş) vs. tab s9'dan s11'e geçmek için istek yaratacak şeyler değil. Ne bileyim 16gb ram seçeneği bile yok. 128gb depolama ile başlamış yine. Bir hızlı şarjda ya da pilde bir iyileşme falan yok. Ön kamerada hakeza aynı. Tableti dışarıda kullanan çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum ama parlaklığı da güzel bir gelişme olarak sayabiliriz tabi.

Tabi bunlar hep kağıt üstü. Daha incelemeleri çıkmadı. Anca videolu incelemeleri var. Notebookcheck falan incelerse daha iyi bir kıyaslama yapabiliriz.

Samsung Galaxy Tab S10+ 20.499 TL satılmıştı sanırım Amazon'da. Ondan sonra sıcak fırsat sayılır mı bu da ? Bilirkişi abiler yardımcı olursa seviniriz.

S11 çıktı bu tablet halâ stokta. Her stoğa geldiğinde veya indirime girdiğinde konusunu açıyoruz.

Şuanda bunu sabah elime ulaşan s10 ultradan yazıyorum. Gerçekten de tek kelime ile muhteşem cihazlar ve ultra aldığıma aşırı pişmanım. Düz modeller fazlasıyla yeterli ekranın büyüklüğü sinir bozucu bir hal aldı. Ultra olayı fanteziden ibaret.

Forum kullanımı konusunda acemiyim ancak şu anda aynı ürün 18.999tl hepsiburada da. 3.000tl kupon gözüküyor bende, sizde nasıl bilmiyorum.

abd'de indirimli hali 600 dolar 24 bin lira yapıyor bence uygun

Bende sadece 350 TL kupon gozukuyor
1757430250105.webp
Bende bu şekilde 3000tllik kupon mevcut. Belki hepsiburada premium ile ilgilidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri