BalYiyenZürafa
80+ Bronze
samsung.com'da güncel fiyatı 21.250₺. kasım'da daha çok düşer mi yoksa şu an alayım mı?
20k verdikten sonra tablet de oled olsun hocam yaŞu ürüne de bakabilirsiniz, bir arkadaşım kullanıyor çok memnun.Huawei Matepad 12X Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad 12X Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alinir saglam cihaz. Bence ilk gidin mediamarkt vs orda inceleyin.samsung.com'da güncel fiyatı 21.250₺. kasım'da daha çok düşer mi yoksa şu an alayım mı?
Hocam bu fiyat öğrenci indirimiyle olan fiyat mı? Bir de taksit oluyor mu oluyorsa kaç taksit oluyor?samsung.com'da güncel fiyatı 21.250₺. kasım'da daha çok düşer mi yoksa şu an alayım mı?
evet öğrenci indirim fiyatı ve vade farksız 6 taksit oluyorHocam bu fiyat öğrenci indirimiyle olan fiyat mı? Bir de taksit oluyor mu oluyorsa kaç taksit oluyor?
Cevap olarak ben beklemeyi tercih edeceğim.
cihazı inceledim ama oralardan alamam vatan, mediamarkt fiyatı 27kAlinir saglam cihaz. Bence ilk gidin mediamarkt vs orda inceleyin.
Ben olsam ikinci el iPad pro 3-4 falan kovalardımsamsung.com'da güncel fiyatı 21.250₺. kasım'da daha çok düşer mi yoksa şu an alayım mı?
Almak icin degil sadece incele dedimevet öğrenci indirim fiyatı ve vade farksız 6 taksit oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
cihazı inceledim ama oralardan alamam vatan, mediamarkt fiyatı 27k