Neler Yeni

Öneri Samsung vs Lenovo Tablet

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,763
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam genel olarak tabletin ekranı ve işlemcisinin iyi olması ilk bakılan özellikler değil mi? Biraz daha az kullanılır biraz daha şarjda beklenir, günü çıkarsın yeter. Ekran ve işlemci için bence lenovo alınır.

Furkanozr

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam genel olarak tabletin ekranı ve işlemcisinin iyi olması ilk bakılan özellikler değil mi? Biraz daha az kullanılır biraz daha şarjda beklenir, günü çıkarsın yeter. Ekran ve işlemci için bence lenovo alınır.
Haklısınız hocam
Küçük kardeşim için alacağım, Samsungun yazılımsal olarak çok iyi olması kafamı biraz karıştırdı
Birde 10.1 ekran için neden 5000 mah batarya koymuşlar sizce hafiflik içinmi :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,763
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Haklısınız hocam
Küçük kardeşim için alacağım, Samsungun yazılımsal olarak çok iyi olması kafamı biraz karıştırdı
Birde 10.1 ekran için neden 5000 mah batarya koymuşlar sizce hafiflik içinmi :D
Hafiflikten ziyade daha iyi ekran, daha iyi işlemci koyup bu fiyat bandında tutabilmek için batarayadan falan kısmışlar gibi geldi. Bataryayı büyük koyup biraz daha üstüne koysalar bir üst segment tablet olurmuş yani.
Edit: Mobildeyim işlemci farkına bakamadım senin daha iyi demeni referans alıyorum :) + olarak hafif yapmak için de olabilir tabi bazen basit düşünmek lazım :D

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Bende bu tabletlerden birini almayı düşünüyorum amacım sadece tv ve video seyretmek o yüzden wifi si sıkıntı çıkarırmı uzakta olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom